Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

10. november 2008

Predstavili smo registrirni informacijski sistem RIS4i

V sklopu naših letošnjih jesenskih dogodkov smo tokrat predstavili registrirni informacijski sistem RIS4i. V kongresnem centru Mons se je v petek, 7. novembra zbrala družba direktorjev in sodelavcev s kadrovskega in informacijskega področja iz proizvodnih in storitvenih podjetij, javne uprave, zdravstva ter vzgojno izobraževalnih zavodov.

Naše podjetje ter naše izkušnje s področja kadrovske informatike in identifikacije je predstavil Jure Habbe, direktor področja Trženje. Predstavil je tudi vsa področja delovanja sistema RIS4i - obvladovanje delovnega časa, skrb za varnost, naročanje in koriščenje prehrane ter obvladovanje delovnih nalogov.

Praktično delovanje sistema je predstavil Tom Frelih, vodja prodaje v našem podjetju. Na praktičnem primeru smo si ogledali postopek evidentiranja delovnega časa zaposlenega, vnašanje in obvladovanje vseh vrst odsotnosti, pripravo podatkov za obračun plač ter druge postopke, ki jih v sistemu RIS4i uporablja večina naših strank. 

 

Želim dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na:

 04 280 66 60

 prodaja@cetrtapot.si

Želim ponudbo za to rešitev

Arhiv novic

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...