Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

2. junij 2009

Predstavitev informacijske rešitve za kadrovske službe

Prejšnji petek, 29. maja smo v Ljubljani zadnjič v prvem letošnjem polletju izvedli predstavitev informacijske rešitve za kadrovske službe za širši krog poslušalcev. 

Na predstavitvi kadrovskega informacijskega sistema KADRIS smo tokrat gostili večinoma kadrovske delavce s področja zdravstva, ki se predvsem zaradi plačne reforme ter mnogih sprememb v zakonodaji vsak dan srečuje z velikimi izzivi.

Prikazali smo področja delovanja sistema KADRIS, ki pokriva mnogo več kot zgolj kadrovsko evidenco, saj omogoča celovit pregled nad vodenjem, izobraževanjem ter napredovanji zaposlenih. Na praktičnem prikazu delovanja informacijskega sistema so se udeleženci spoznali z nekaj podrobnostmi na posameznih področjih.

Če ste tudi sami pred odločitvijo za izboljšanje dela vaše kadrovske službe in ste zamudili tokratno predstavitev, nas lahko pokličete ali nam pišete in dogovorili se bomo za individualno predstavitev.

Želim ponudbo za to rešitev

Arhiv novic

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...