Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

4. december 2019

Četrta pot prejemnica certifikata Platinasta bonitetna odličnost AAA

Platinasto bonitetno odličnost nosijo izključno podjetja, ki imajo najvišjo bonitetno odličnost Zlati AAA kar tri leta zapored. Temelji na računovodskih izkazih in drugih dinamičnih kazalnikih podjetja ter napovedujejo nadpovprečno varno in uspešno poslovanje podjetja v naslednjih dvanajstih mesecih.

Podjetja, ki izkazujejo platinasto bonitetno odličnost, predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji. Certifikat je evropsko priznan in razpoznaven.

Podjetje Četrta pot se uvršča med 1,5 % podjetij na slovenskem trgu, ki so prejemniki platinaste bonitetne odličnosti AAA v letu 2019. Za naše podjetje je doseganje najvišjih standardov bonitetne odličnosti predvsem potrditev pravilnega pristopa k poslovanju podjetja. 

Podjetja s platinasto bonitetno odličnostjo poslujejo izjemno ter izpolnjujejo stroge kriterije za doseganje nizke verjetnosti za nastanek negativnih dogodkov v prihodnjih dvanajstih mesecih:

Slika: g. Boris Šolar, generalni direktor ČETRTA POT in ga. Željka Đokić, telesales consultant SME AAA

Slika: Boris Šolar, generalni direktor ČETRTA POT

Arhiv novic

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...