Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

14. januar 2021

[PKP7 UKREPI] Novosti in dopolnitve v KADRIS 4

Za nami je turbulentno leto in dinamika na področju delovne zakonodaje se nadaljuje. Sedmi paket protikoronskih ukrepov vključuje:

Našo aplikacijo KADRIS 4 za kadrovske, registracijske in plačne procese ažurno prilagajamo vsem potrebam trga in vanjo sproti vnašamo vse interventne funkcionalnosti. S tem olajšamo delo in optimiziramo naloge vezane na upravljanje z dopusti, evidenco dela, obračunavanje plač oz. kriznih dodatkov ter pomagamo z hitrim izpisom kandidatov, ki izpolnjujejo starostne pogoje za upokojitev. Vzporedno vam poročilni sistem vso to množico podatkov spremeni v grafikone, s pomočjo katerih vodstvo podjetja lažje spremlja evidenco in stroške dela ter sprejema prave odločitve.

Za vse ukrepe imamo pripravljene korekcije in nastavitve v aplikaciji. Za več informacij pišite na: prodaja@cetrtapot.si ali pokličite na 04 / 280 66 60.

Želim več informacij o tem


Želim dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na:

 04 280 66 60

 prodaja@cetrtapot.si

Arhiv novic

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...