Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

2. februar 2021

[PKP7 UKREPI] GRATIS izpis kandidatov za upokojitev za uporabnike Ocenjevanja javnih uslužbencev

Spoštovani naročniki oz. uporabniki modula Ocenjevanje in napredovanje javnih uslužbencev,

glede na pestro delovno zakonodajo z naslova protikoronskih ukrepov, zlasti zadnjega, ki se je dotaknil tudi redne odpovedi pogodbe iz naslova izpolnjevanja pogojev za pridobitev pravice do starostne pokojnine, vam sporočamo, da imamo v naši aplikaciji KADRIS 4 izdelani dve poročili, ki vam bosta pomagali pri sprejetju prave »PKP« poslovne odločitve.

Da bo pot do prave odločitve hitrejša, imate vsi uporabniki prenovljenega modula Ocenjevanje in napredovanje javnih uslužbencev na zadnji verziji, na voljo BREZPLAČNO NAMESTITEV in UPORABO izpisov kandidatov za upokojitev.

Gre za izpisa, ki upoštevata določila zakona brez olajšav in vključujeta:

Izpis »Kandidati za upokojitev na izbrani dan« prikaže seznam kandidatov za upokojitev, ki na izbrani dan izpolnijo enega od pogojev za upokojitev (kombinacija starosti in pokojninske dobe).

Izpis »Kandidati za upokojitev v obdobju« prikaže seznam kandidatov za upokojitev, ki v izbranem obdobju izpolnijo enega od pogojev za upokojitev (kombinacija starosti in pokojninske dobe).

Izpisa sta pripravljena tako, da lahko s pomočjo navodil sami izvedete nastavitve v primeru, če se bodo pogoji vezani na starost in delovno dobo spremenili. Trenutno veljavne pogoje ob namestitvi uredimo mi.

Za več informacij pišite na: prodaja@cetrtapot.si ali pokličite na 04 / 280 66 60.

Želim več informacij o tem


Arhiv novic

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...