V Četrti poti smo s podjetjem Gorenje, d.d. združili moči in znanje na področju raziskav in razvoja in uspešno kandidirali na javnem razpisu za spodbujanje raziskovalno-razvojnih projektov razvoja e-storitev, ki ga je objavilo Ministrstvo za izobraževanje, znanost, kulturo in šport v sklopu razpisov Evropskega sklada za regionalni razvoj in delnega sofinanciranja Evropske Unije - »Naložba v vašo prihodnost«.

V sklopu skupnega razvojnega projekta »Mobilna platforma za gospodinjske aparate, podprta z NFC tehnologijo« smo na poti do povsem novih storitev za kupce Gorenjevih aparatov in novega odnosa s kupci.

Skupina Gorenje izgrajuje komunikacijsko platformo za svoje produkte, s katero se želi bolje povezati s kupci svojih izdelkov in jim ponuditi enostaven dostop do novih storitev. Med obstoječe rešitve želi vključiti tudi NFC komunikacijske rešitve in tako stopiti v korak z drugimi globalnimi proizvajalci ter graditi konkurenčno prednost na področju prodaje gospodinjskih aparatov. Četrta pot je na področju znanja uporabe in razvoja NFC tehnologije med vodilnimi podjetji, zato smo se povezali z Gorenjem in bomo skupaj vzpostavili tri e-storitve, ki bodo imele naslednje rezultate projekta: 1) registracijo aparatov na osnovi NFC komunikacije, 2) naročila in spremljanje statusa servisnih storitev, 3) oskrbovanje kupcev z informacijami o izdelkih, podjetju, programih zvestobe, prodajnih akcijah, novih receptih itd. Vse te storitve bodo potekale na strani uporabnika z uporabo mobilne naprave (npr. s pametnim telefonom z NFC vmesnikom). Rešitev bomo razvili za vzorčni gospodinjski aparat – pečico, v katero bo vgrajen novo razviti NFC komunikacijski modul; razvili bomo ustrezno programsko opremo za NFC modul, mobilno platformo ter vse potrebne strežniške aplikacije na zalednem informacijskem sistemu Gorenja.

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: