Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

2. junij 2015

Menjava starih krmilnih enot VT1 z novimi VT-500

Obvestilo za poslovne partnerje in ostale uporabnike strojne opreme Četrta pot o ukinitvi proizvodnje krmilne enote VT1.

Zaradi prilagajanja novim varnostnim standardom in tehnologijam smo ukinili proizvodnjo krmilne enote VT1, ki jo nadomeščamo s sodobno krmilno enoto VT-500.

Krmilna enota VT1 je stara preko 18 let

Pred več kot 18 leti smo razvili, za takratni čas, vrhunsko krmilno enoto oz. varnostni terminal VT1, ki v kombinaciji s programsko opremo RIS4i še danes predstavlja jedro varovanja prostorov in območij v marsikaterem slovenskem podjetju oz. organizaciji. Krmilno enoto VT1 smo stalno posodabljali in prilagajali novim tehnologijam, vendar danes VT1 ne zadošča več vsem zahtevam sodobne uporabe in vsem varnostnim zahtevam standardov. Razvili smo NOVO, sodobnejšo in vrhunsko krmilno enoto VT-500, zato staro UMIKAMO iz proizvodnje in prodaje.

1996: Krmilna enota VT1, 2013: Krmilna enota VT-500

Nova krmilna enota VT-500

Z uporabo najnovejših tehnologij ter lastnim znanjem smo razvili krmilno enoto nove generacije: VT-500. Sodobno krmilno enoto izdelujemo že od leta 2013 in ima številne odlične lastnosti in prednosti:

Zamenjajte za NOVO in še boljše. Zamenjajte s 25 % popustom.

Ker v Četrti poti razvijamo in proizvajamo le vrhunske produkte, vam danes stare krmilne enote VT1 še vedno delujejo. Tega smo veseli in na to smo ponosni. Vendar ne čakajte, da vam odpovejo. Čas in razvoj gredo naprej, pojdite tudi vi, poskrbite za vašo varnost. Zamenjajte obstoječe, stare krmilne enote za NOVE, za krmilne enote VT-500. Pri tem vam bomo pomagali v Četrti poti. Skupaj bomo pripravili načrt zamenjave stare opreme, saj novih krmilnih enot VT-500 zaradi spremenjenega načina delovanja ne moremo samo zamenjati s starimi. Pregledali bomo trenutno situacijo ter pripravili izvedbeni načrt za zamenjavo opreme. S tem želimo zagotoviti čim boljše in stabilno delovanje varovanja vaših prostorov.

  Obdobje proizvodnje Programska oprema RIS4i / RIS 4 / Kadris 4 RIS
Krmilna enota VT1 1996-2014 do vključno RIS 4612
Krmilna enota VT-500 2013- min. verzija RIS 4611

Ponudba velja le do konca septembra 2015

Z odločitvijo in našim sodelovanjem, vam za zamenjavo opreme oz. nakup NOVIH krmilnih enot VT-500 nudimo poseben 25 % popust, vendar le do konca avgusta 2015.

Če želite izkoristiti ugodno ponudbo za posodobitev vaše opreme, nam to čim prej sporočite na telefon 04 280 66 69 ali nam sporočite namero na e-naslov prodaja@cetrtapot.si. Na voljo smo vam tudi za vse tehnične informacije ter obisk s pregledom trenutne situacije.


Odgovori na pogosta vprašanja

V nadaljevanju navajamo odgovore na najpogostejša vprašanja, ki se pojavljajo pri zamenjavi stare opreme z NOVO, na vsa ostala vprašanja pa vam z veseljem odgovorimo po telefonu.

Do kdaj je še možno kupiti krmilne enote VT1?

Krmilnih enot VT1 ne proizvajamo več, zato jih kot naprave ni možno več kupiti. Za stare krmilne enote VT1 zagotavljamo zgolj servisna popravila v okviru razpoložljivih rezervnih delov.

Do kdaj bomo servisirali krmilne enote VT1?

Krmilne enote VT1 bomo servisirali le še v zakonsko določenem roku za takšne naprave.

Ali se nova krmilna enota VT-500 lahko priključi na obstoječe ožičenje?

Za priklop krmilnih enot VT-500 je potreben UTP mrežni kabel (vsaj Cat5), v posebnih primerih pa se lahko uporabi obstoječa parica v master/slave načinu.

Kakšno programsko opremo RIS potrebujemo za priklop krmilnih enot VT-500?

Za priklop krmilne enote VT-500 potrebujete programsko opremo RIS4i verzije 4611 za enostavno, oz. verzijo 4612 za standardno (oz. razširjeno) pristopno kontrolo.

Ali lahko krmilne enote VT1 menjamo postopno?

Načeloma lahko. Če bodo v sistemu istočasno delovale stare krmilne enote VT1 in nove krmilne enote VT-500, je potrebno samo ločiti komunikacijske veje.

Arhiv novic

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...