Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

20. maj 2021

[PRODUKTNE NOVOSTI] Masovna obdelava M-obrazcev za lažjo komunikacijo z državnimi institucijami

Marsikateri zaposleni v kadrovskem oddelku se je že srečal z izzivom, ko je bilo treba zaradi različnih razlogov, na primer množičnega zaposlovanja ali množičnega odpuščanja, v obvezna socialna zavarovanja prijaviti ali odjaviti veliko število zaposlenih naenkrat. Urejanje in pošiljanje podatkov za vsakega zaposlenega je časovno zelo zamudno opravilo, poveča pa se tudi verjetnost za napake.

Na Četrti poti smo se odzvali an potrebe trga in v svoj informacijski kadrovski sistem KADRIS 4 dodali funkcijo masovne obdelave M-obrazcev, ki bo tovrstna opravila zelo olajšala. V sistemu KADRIS 4 je namreč že vzpostavljena integracija z vmesnikom eHRS na portalu SPOT, prek katerega se v digitalni obliki ureja prijava, sprememba in odjava zaposlenih v obvezna socialna zavarovanja. Vsi potrebni podatki za uspešno oddajo M-obrazcev so zbrani na enem mestu in jih le z nekaj kliki preprosto posredujete na Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije.

Naštejmo nekaj situacij, v katerih bo masovna obdelava M-obrazcev v kadrovskem vmesniku eHRS pospešila zakonsko obvezno komunikacijo s portalom SPOT:

Avtomatiziran postopek z masovno obdelavo vlog bo uporabnikom omogočil, da bodo lahko:

Za več informacij o namestitvi nove funkcionalnosti ali nakupa kadrovskega vmesnika eHRS pišite na: prodaja@cetrtapot.si ali pokličite na 04 / 280 66 60.

Arhiv novic

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...