Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

29. september 2007

Konferenca SIOUG

12. strokovno srečanje SIOUG 2007, ki je letos potekalo od 23. do 26. septembra v Kongresnem centru Hotelov Bernardin, je privabilo okrog 550 udeležencev, katere zanimajo proizvodi in rešitve, povezani z Oracle tehnologijo. Na več deset predstavitvah smo lahko spremljali zgodbe o uspehu, nove tehnologije in rešitve, upravljanje informacijskih sistemov, upravljanje in administracijo baz podatkov, poslovno obveščanje in podatkovna skladišča, poslovne rešitve Oracle partnerjev in Oracle aplikacije.

Posebnosti letošnjega srečanja sta bili objava nove različice Oracle podatkovne baze 11g, ki poteka na svetovnem nivoju in udeležba mednarodno priznanih strokovnjakov s področja Oracle tehnologij, med njimi tudi nekateri člani OakTable.

Obeh opisanih dogodkov smo se kot stalni pokrovitelji udeležili tudi predstavniki našega podjetja. Direktor Boris Šolar je udeležencem predstavil rezultate desetletnega delovanja podjetja na področju Oracle tehnologij, sodelavca Aleksandra Lah Šteblaj in Aljaž Mali pa sta na primeru lastnih informacijskih rešitev prikazala Oracle APEX, orodje za hiter razvoj aplikacij.

Arhiv novic

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...