Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

10. maj 2019

Kadrovski posvet: Digitalizacija procesov in njen vpliv na ravnanje z ljudmi // 23. maj 2019

Na ČETRTI POTI se zavedamo, da imamo veliko zalogo znanja in praktičnih izkušenj o digitalizaciji poslovnih procesov, ki jih že 29 let nadgrajujemo in izpopolnjujemo na podlagi celostnih izkušenj naših strank. Zato z največjim veseljem sodelujemo z organizacijo Založba Forum Media, ki s svojimi strokovnimi posveti skrbi, da se znanje med ljudi deli in posledično strokovno usposablja slovensko poslovno javnost.

Vabimo vas, da se pridružite skupini strokovnjakov, ki bodo podrobno obravnavali in prikazali pozitivne učinke digitalizacije, katere spremembe prinaša na trg dela, kateri so poklici prihodnosti, kako vpliva na nove oblike zaposlitve, na delovni čas in na agilnost podjetja/organizacije. Nataša Centa bo predstavila vzporednice z digitalizacijo HR procesov in ravnanjem z ljudmi v dobi digitalizacije, Urban Rozina pa skozi diskusijo okrogle mize razložil, kako se uspešna podjetja spopadajo z uvajanjem digitalizacije.

Program posveta in prijave na kongres se nahajajo TUKAJ.

Arhiv novic

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...