Na ČETRTI POTI se zavedamo, da imamo veliko zalogo znanja in praktičnih izkušenj o digitalizaciji poslovnih procesov, ki jih že 29 let nadgrajujemo in izpopolnjujemo na podlagi celostnih izkušenj naših strank. Zato z največjim veseljem sodelujemo z organizacijo Založba Forum Media, ki s svojimi strokovnimi posveti skrbi, da se znanje med ljudi deli in posledično strokovno usposablja slovensko poslovno javnost.

Vabimo vas, da se pridružite skupini strokovnjakov, ki bodo podrobno obravnavali in prikazali pozitivne učinke digitalizacije, katere spremembe prinaša na trg dela, kateri so poklici prihodnosti, kako vpliva na nove oblike zaposlitve, na delovni čas in na agilnost podjetja/organizacije. Nataša Centa bo predstavila vzporednice z digitalizacijo HR procesov in ravnanjem z ljudmi v dobi digitalizacije, Urban Rozina pa skozi diskusijo okrogle mize razložil, kako se uspešna podjetja spopadajo z uvajanjem digitalizacije.

Program posveta in prijave na kongres se nahajajo TUKAJ.

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: