Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

12. marec 2019

Zaposlitveni sejem EESTEC JobFair: predstavitev in hitri zmenki // 18. in 21. marec 2019

EESTEC, društvo študentov elektrotehnike in računalništva, že 12. leto zapored organizira zaposlitveni sejem EESTEC JobFair. Dogodek vsako leto obišče okoli 2000 študentov naravoslovnih in tehniških fakultet, kar je odlična priložnost za nas, delodajalce, da se jim neposredno predstavimo, seznanimo z delom in zaposlitvenimi možnostmi v našem podjetju. 

Za vse, ki imajo željo po razvijanju programske in strojne opreme ali po programiranju aplikacij, imajo žilico za reševanje izzivov na področju IT-tehnologij, so pripravljeni na drugačno učenje od tistega, ki ga pridobivajo na fakulteti in želijo prenesti svoje znanje ter zamisli v prakso, vabimo, da nas obiščete tekom sejma JobFair:

- v ponedeljek, 18. marca 2019, od 8.00-15.00 ure na stojnici v prostorih Fakultete za elektrotehniko, kjer vam bomo predstavili naš razvoj in produkte,

- v četrtek, 21. marca, od 9.00 do 12.00 ure na hitrih zmenkih v prostorih Fakultete za računalništvo in informatiko, kjer se bomo z vsemi kandidati pogovorili o možnostih za delo na Četrti poti. Prijave na hitre zmenke potekajo TUKAJ.

Lahko pa nam pošljete kar prijavo na zaposlitev@cetrtapot.si.

#JobFair #talentmanagement #loveIT

Arhiv novic

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...