Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

25. marec 2016

IT Trans - trendi v javnem potniškem prometu

V prvih dneh marca je sejemsko prizorišče v mestu Karsruhe v Nemčiji gostilo konferenco IT Trans 2016 ter spremljajoči sejem IT rešitev za prihodnost javnega potniškega prometa.

IT Trans 2016
Udeleženci konference IT Trans 2016 (foto: www.it-trans.org)

Javni prevoz je in bo ostal glavno središče mobilnosti v mestih. Za optimizacijo in racionalizacijo mestnega potniškega prometa so IT rešitve bistvenega pomena, saj omogočajo spremljanje prometa tako s strani ponudnikov, ki jim le-to omogoča racionalizacijo, ter uporabnikov, ki v današnjem času zahtevajo dostop do uporabnih podatkov v realnem času.

Za ponudnika javnega potniškega prometa je zato ključno, da ima na drugi strani zanesljivega partnerja z multifunkcijskimi rešitvami, kar Četrta pot s celotno platformo rešitev za javni potniški promet zanseljivo je, čemur so priča številne reference.

Rešitve, združene pod znamko E-karta (www.e-karta.si) urejajo digitalizacijo na naslednjih področjih:

  1. Plačilni sistem - plačevanje vozovnic
  2. Sledenje in informiranje potnikov
  3. Spremljanje in upravljanje flote

Prav zaradi zagotavljanja kvalitete storitev tako za uporabnike kot upravitelje je vizija podjetja Četrta pot biti ponudnik celovitih rešitev, ki vključujejo razvoj, izdelavo, implementacijo ter vzdrževanje sistemov v javnem potniškem prometu.

Več o konferenci in sejmu na strani www.it-trans.org.


E-karta - celovite IT rešitve za javni potniški promet


Oprema Četrta pot zastopana tudi na stojnici podjeta Amcon

Arhiv novic

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...