Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

26. oktober 2006

HRM konferenca in SIOUG 2006

Kot običajno je tudi naš letošnji oktober zaznamovala predvsem udeležba na srečanjih kadrovskih managerjev in uporabnikov Oracle tehnologij.

HRM konferenca je letos potekala 5. in 6. oktobra v Rogaški Slatini. Srečanja se je udeležilo več kot sto večinoma kadrovskih managerk iz srednjih in velikih slovenskih podjetij. Med zanimivejšimi temami predavanj sta bili tudi "Spodbujanje in razvoj inovativnosti kot nova funkcija HRM" Analise Gigante in "Metoda relativne uspešnosti vodij", ki jo je predstavil Brane Gruban.

Vsekakor poučno in koristno, zato priporočamo, da si HRM konferenco 2007 že danes zabeležite na svoj koledar strokovnih srečanj, ki se jih boste naslednje leto zanesljvio udeležili.

11. strokovno srečanje SIOUG 2006, ki je potekalo od 8. do 11.oktobra v Kongresnem centru Bernadrin, pa je letos privabilo več kot 500 udeležencev, ki jih zanimajo proizvodi in rešitve, povezani z Oracle tehnologijo. Na nekaj deset predstavitvah smo lahko spremljali zgodbe o uspehu, nove tehnologije in rešitve, upravljanje informacijskih sistemov, upravljanje in administracijo baz podatkov, poslovno obveščanje in podatkovna skladišča, poslovne rešitve Oracle partnerjev in Oracle aplikacije. Posebnost letošnjega srečanja pa je bila celovita predstavitev Oracle HRMS v organizaciji in izvedbi Oracle Software iz Ljubljane.

Obeh opisanih dogodkov smo se kot stalni pokrovitelji udeležili tudi predstavniki našega podjetja.

Arhiv novic

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...