Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

12. avgust 2015

Garažna hiša v Domžalah s parkirnim sistemom Četrta pot

V začetku avgusta je v Domžalah začela obratovati nova parkirna hiša, kjer je pomemben del rešitve prispevala tudi Četrta pot. Plačilni avtomati in pametne 'mestne kartice' so namreč plod našega razvoja.

Parkirna hiša P + R v Domžalah

Parkirno hiša P + R v Domžalah, ki ima v petih etažah kapaciteto za 228 vozil, bodo uporabniki lahko uporabljali le s pametno mestno kartico, ki bo hkrati tudi plačilno sredstvo za uporabo javnega prevoza na mestnih avtobusih, kasneje pa bodo uporabniki lahko koristili tudi druge storitve v občini Domžale. Projekt smo z občino Domžale začeli leta 2014 in ga dokončali letos s predajo parkirnega sistema v uporabo. Veseli nas, da lahko s svojim znanjem in izkušnjami pomagamo izboljševati prometno logistiko v enem od večjih mest v Sloveniji, saj parkirna hiša P + R usmerja voznike k javnemu potniškemu prometu in s tem manjši obremenjenosti Domžal z avtomobili.

Parkirni sistem v parkirni hiši P + R v Domžalah

Več o odprtju parkirne hiše:

Foto: www.domzale.si

Arhiv novic

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...