Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

18. november 2021

[DVIG CEN 2022] Sprememba cenovne politike pri nabavi strojne opreme in vrednosti storitev

Spoštovani poslovni partnerji,

v trenutnem obdobju se vsi soočamo s spremenjenimi razmerami, na katere se kot posamezniki, družba, organizacije in institucije ter gospodarski subjekti skušamo prilagoditi v najboljši meri. Z več kot 30-letnim delovanjem ohranjamo pozicijo vodilnega in edinega tehnološkega slovenskega IT podjetja, ki na skupni platformi v več različnih programskih okoljih digitalizira kadrovske, registracijske, plačne in identifikacijske poslovne procese. Podjetje odlikuje ekipa nad 100 vrhunskih strokovnjakov s področja naprednih identifikacijskih tehnologij, razvoja in izdelave strojne opreme in inovativnih ter uporabniku prijaznih programskih rešitev. Lasten razvoj poslovnih rešitev in proizvodnja strojne opreme ter prilagodljivost potrebam uporabnika nam tudi v danih razmerah omogoča partnersko in nadaljnje sodelovanje z vami - blizu 800 podjetij in organizacij različnih velikosti in področij dela tako v zasebnem kot tudi javnem sektorju.

Spremenjene razmere na globalnem trgu se v našem poslovnem okolju že nekaj časa odražajo pri dobavi materialov in surovin za ključne komponente našega sistema kontrole dostopa in registracije delovnega časa. Poleg izzivov pri času dobave, se trenutno soočamo tudi s precejšnjim dvigom cen pri vseh naših dobaviteljih. Posledično smo primorani izvesti korekcijo določenih cen, v kolikor želimo ohraniti kvaliteten partnerski odnos, nadaljnji razvoj vseh naših produktov in podjetja. Pri tem naj poudarimo, da že od leta 2012 ni bilo nobene spremembe pri zaračunavanju cen storitev, programske in strojne opreme.

Dvig cen bo stopil v veljavo s 1.1.2022, do takrat pa velja t.i. prehodno obdobje, ko se cene ne bodo spreminjale in boste stranke še vedno sklepale pogodbe po trenutno veljavnem ceniku. Veljavnih pogodb o vzdrževanju do preteka ne bomo spreminjali, zato zanje veljajo že sklenjeni pogoji. Ob podaljšanju pogodb o vzdrževanju pa stopi v veljavo novi oz. aktualni cenik.

Cena nakupa strojne opreme, na katero vpliva nabavna cena in dobava materialov ter cena vrednosti storitev se bosta v povprečju povečali za 20 %. Istočasno smo se odločili, da cen na področju lastnih licenčnih programskih rešitvah ne bomo dvigovali oz. spreminjali.

V luči prihajajočih sprememb velja spomniti na dve ključni poslovni rešitvi, ki nista vezani na dobavno verigo, in sicer:

  1. naročniško / najemne pakete kadrovskih in registracijskih rešitev v oblaku imenovane KADRIS 4 Cloud, ki vam omogoča, da porabo plačate glede na dejansko število zaposlenih v podjetju in s tem prilagodite stroške dejanski uporabi
  2. mobilno aplikacijo za evidentiranje delovnega časa KADRIS 4 Mobile, ki v spremenjenih razmerah omogoča podjetjem lažje, hitrejše obvladovanje dela na terenu ali v hibridnem načinu dela, ki je očitno postal stalnica delovanja podjetij.

Za več informacij nam pišite na prodaja@cetrtapot.si ali pokličite na 04 / 280 66 60.

Želim več informacij o tem

Sporočilo za javnost (18.11.2021, PDF)

Arhiv novic

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...