Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

9. maj 2008

Dnevi kadrovskih delavcev 2008

Od 16. do 18. aprila 2008 so v hotelu Bernardin v Portorožu potekali že 12. tradicionalni Dnevi kadrovskih delavcev 2008, katerih pokrovitelj je bilo tudi naše podjetje.

V sklopu dvodnevnega srečanja delavcev s področja kadrovanja so se zvrstila najrazličnejša strokovna predavanja. Organizator, revija Planet GV, je podelila priznanji Kadrovski manager 2008, ki ga je prejel direktor Krkinega kadrovskega sektorja dr. Boris Dular, ter Kadrovski up leta 2008, kar pa je postala Elvira Oraščanin Kocić, projektna vodja za poslovno odličnost in upravljanje človeških virov v City Hotelu v Ljubljani.

Med drugimi zanimivimi predavanji je uspešno sodelovanje z našim podjetjem pri uvedbi kadrovsko informacijskega sistema KADRIS v podjetju Adria Airways predstavila ga. Julija Pirc, direktorica sektorja Organizacija in kadri pri slovenskem nacionalnem letalskem prevozniku, ki skupno zaposluje preko 800 ljudi. Po prilagoditvi in uspešni vpeljavi je sistem KADRIS je v podjetju Adria Airways začel delovati v začetku decembra 2007.

Dnevi kadrovskih delavcev 2008

Dnevi kadrovskih delavcev 2008

Arhiv novic

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...