Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

11. junij 2009

Četrta pot na mednarodnem sejmu UITP 2009

V tem tednu na Dunaju poteka mednarodni kongres in sejem UITP 2009, katerega rdeča nit so novosti v tehnologiji, namenjeni javnemu potniškemu prometu. Kot specialist za informacijske rešitve za javni potniški promet, se na sejmu predstavlja tudi naše podjetje, z rešitvijo pod skupnim imenom e-karta.

Mednarodni transportni sejem UITP 2009

Četrta pot je v zadnjem letu nadgradila svojo ponudbo in tako je iz preteklih plačilnih sistemov e-karta zrasla v celovit in prilagodljiv informacijski sistem za javni potniški promet, ki združuje uporabnikom prijazne rešitve s treh področij:

 

Četrta pot na sejmu UITP 2009

Četrta pot na sejmu UITP 2009

Četrta pot na sejmu UITP 2009

Četrta pot na sejmu UITP 2009

Četrta pot na sejmu UITP 2009

E-karta je univerzalen informacijski sistem, ki omogoča izboljšanje učinkvitosti poslovanja za majhna, srednja in velika prevozniška podjetja, kakor tudi za celotni mestni ali nacionalni potniški promet.

Naše ključno vodilo pri razvoju je enostavnost uporabe, s katerimi omogočamo uporabniku prijazno delovno okolje ter možnost enostavnega in hitrega servisiranja. Pomembno konkurenčno prednost  zagotavljamo tudi prilagodljivostjo in povezjivostjo v širše informacijsko okolje uporabnika. Kakovost pa poleg lastne proizvodnje strojne in programske opreme jamči naše sodelovanje z vodilnimi svetovnimi proizvajalci informacijskih tehnologij kot so Casio, NXP Semiconductors in Oracle.

Sejem UITP 2009 je odlična priložnost za srečanje s poslovnimi partnerji in za prevetritev preteklega dela, saj imajo zaniteresirani obiskovalci možnost preizkusiti delovanje opreme in nas spoznati kot morebitnega bodočega poslovnega partnerja.

Razvoj našega proizvoda pa se z opisano posodobitvijo ne zaključuje, saj se bomo s snovanjem rešitev za enostavno in učinkovito poslovanje prevoznikov v javnem potniškem prometu intenzivno ukvarjali še naprej.

Danes imate še možnost za obisk naše stojnice št. 1E252 v hali A. Vabljeni na Dunaj!

Več o sistemu e-karta si oglejte na strani www.e-karta.si »

Želite več informacij?

Tomaž Frelih - direktor področja Sistemi
Telefon 04 280 66 14
Email tomaz.frelih@cetrtapot.si

Arhiv novic

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...