Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

31. marec 2010

Četrta pot postala certificiran partner AET za Safesign PKI rešitve

AET Flexible Security 

Nizozemsko podjetje A.E.T. Europe B.V. je eden največjih ponudnikov PKI (Public Key Infrastructure) za t.i. logično pristopno kontrolo (vstop v računalniško omrežje, digitalni certifikat in podpis).

Četrta pot je od marca 2010 uradni certificirani partner podjetja AET za SafeSign® PKI. To nam omogoča, da lahko z enotno kartico poleg kontrole dostopa do prostorov uvajamo tudi dodatno varovanje podatkov z logično pristopno kontrolo. Enotna kartica vsebuje kontaktni (logična pristopna kontrola) in brezkontaktni čip (fizična pristopna kontrola).

SafeSign Identity Client 

SafeSign® je ena najbolj fleksibilnih PKI rešitev na svetu in se povezuje na vse glavne komponente: ID mediji, čitalniki kartic, operacijski sistemi, domenski strežniki, certifikacijski overovitelji. Bistvo SafeSign® sta PKI applet, ki se nahaja v čipu kartice, ter Safesign Client medprogramje, ki ga naložimo na osebni računalnik. Taka kombinacija omogoča višjo varnost podatkov.

Vse večje potrebe po integraciji ter večji varnosti identifikacijskih medijev narekujeta trende v svetu, na katere odgovarjamo z enotnim ID medijem, ki ga na eni kartici sestavljata DESFire brezkontaktni čip in SmartMX kontaktni čip.

DESFire brezkontaktni čip z anteno:

SmartMX kontaktni čip:

Četrta pot omogoča tudi druge kombinacije čipov glede na obstoječe stanje vaše infrastrukture, hkrati pa zagotavljamo pomoč pri integraciji večjega varnostnega sistema v obstoječe IT okolje.

Želite več informacij?

Tomaž Frelih - direktor področja Sistemi
Telefon 04 280 66 14
Email tomaz.frelih@cetrtapot.si

Arhiv novic

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...