Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

5. maj 2010

ČETRTA POT praznuje 20-letnico uspešnega delovanja

Naše podjetje te dni praznuje 20-letnico uspešnega delovanja, ki jo bomo obeležili s slavnostno akademijo 12. maja 2010 na Brdu pri Kranju.

Od ustanovitve leta 1990 do današnjih dni se je podjetje razvilo v vrhunskega ponudnika identifikacijskih in informacijskih rešitev za podporo kadrovskih procesov v srednjih in velikih organizacijah ter vodilno podjetje v jugovzhodni Evropi na področju informacijskih sistemov v javnem potniškem prometu.

Svojo, četrto pot, smo izbrali leta 1990. Danes, po 20 letih jasne vizije, trdega dela in vlaganja v znanje in razvoj, smo presegli domače okvire in postali uspešen poslovni partner v mednarodnem prostoru. Naše rešitve odlikujejo sistemska celovitost, vrhunska kakovost in prilagodljivost potrebam posamezne stranke. Da bi zagotovili visoko kakovost in učinkovito delovanje izdelkov, vse ključne postopke v razvoju, proizvodnji, izvedbi, servisiranju in vzdrževanju izvajamo z lastnimi, redno
zaposlenimi strokovnjaki.

Tehnično znanje našega podjetja potrjujejo certifikati Oracle Business Partnership Alliance, Oracle Certified Solution Partner in Philips Contacless ID System Partner. V letu 2004 smo svoje poslovanje uskladili z mednarodno priznanim standardom kakovosti in pridobili certifikat kakovosti ISO 9001:2000.

Vendar to ni le pot dela, je tudi pot celostnega razvoja vsakega, ki hodi po njej. Zato smo še posebej ponosni na nominacije v okviru medijsko-raziskovalnega projekta in izbora najboljših zaposlovalcev Zlata nit. V preteklih letih smo bili med sto najboljšimi, v letu 2009 pa smo se uvrstili v finale.

In kako naprej? Enostavno. Nadaljevati, samo nadaljevati ...

Želite več informacij?

Katja Kavčič - vodja marketinga
Telefon 04 280 66 66
Email marketing@cetrtapot.si

Arhiv novic

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...