Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

20. december 2006

ČETRTA POT kmalu na svoji zemlji

Po večletnem iskanju primerne lokacije za selitev v lastne poslovne prostore, nam je konec letošnjega leta le uspelo.

Vsi, ki ste nas kdaj obiskali, veste, da je podjetje organizacijsko že zdavnaj preraslo sedanje najete prostore nekdanjega samskega doma. Čeprav prostorsko stisko zaenkrat uspešno rešujemo z naseljevanjem novih pisarn, pa pogoste selitve povzročajo dodatne motnje pri že tako napetem delovnem ritmu.

Po dolgotrajnih in napornih pogajanjih in urejanju formalnosti je direktor podjetja Boris Šolar pred kratkim končno le podpisal pogodbo o nakupu zemljišča na izredno ugodni lokaciji na ulici Mirka Vadnova v Kranju in s tem izpolnil enega od naših pomembnejših letošnji ciljev.

Na ogled zemljišča je pred novoletno zabavo povabil tudi vse zaposlene, ki smo pomembno pridobitev počastili s položitvijo temeljnega čipa in manjšim ognjemetom ter dosežku nazdravili z nepogrešljivim šampanjcem.

Pri čemer se seveda zavedamo, da gre šele za prvi korak na dolgi poti do lastnih prostorov, ki jih pričakujemo predvidoma v prvi polovici leta 2008.

Arhiv novic

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...