Na Bledu bo 4. in 5. aprila 2019 potekal Slovenski kadrovski kongres, ki bo letos prvič tudi mednarodno obarvan. Slovenija je namreč prva gostiteljica evropskega kadrovskega kongresa v tem delu Evrope, kar je uspelo doseči predsedniku Slovenske kadrovske zveze in direktorju menedžmenta človeških virov in organizacije v Mercatorju, g. Gregorju Rajšpu. Evropska kadrovska zveza EAPM (European Association for People Management) je najmočnejše združenje kadrovikov, povezuje 32 nacionalnih združenj in šteje četrt milijona članov. V družbi najboljših se bo predstavljala tudi ekipa Četrte poti in vam pomagala najti prave sestavine za vašo HR prihodnost.

Slovenski kadrovski kongres vsako leto združuje več kot 400 najvplivnejših kadrovskih direktorjev ter strokovnjakov iz javnega in zasebnega sektorja. Nastopajoči predavatellji bodo razkrili odlične evropske zgodbe, spregovorili o aktualnih HR trendih, izvedli ustvarjalne delavnice in delili najboljše prakse.

Med letošnjimi sponzorji tradicionalnega kongresa je tudi podjetje Četrta pot iz Kranja. Na razstavnem prostoru Četrte poti v Festivalni dvorani Bled boste oba dneva, četrtek 4. in petek 5. aprila 2019, spoznavali različne sestavine našega kadrovskega sistema KADRIS 4 in se o njih pogovorili z našimi strokovnjaki s končnim ciljem najti pravi recept za vašo HR prihodnost. 

Še posebej pa vas vabimo, da se v četrtek 4. aprila 2019 ob 15.15 uri na isti lokaciji udeležite vzporednega predavanja na temo Digitalizacija HR kot ključna sestavina učinkovite organizacije. Naši strokovnjakinji za digitalizacijo HR procesov s pomočjo sodobnih IT-rešitev, Nataša Centa in Mojca Hafner Jereb, bosta v živo razkrili recept za oblikovanje konkurenčne prednosti podjetij, ki temelji na platformi kompetenc in veščin zaposlenih.

Več informacij o programu, vsebini in predavateljih najdete na spletni strani dogodka TUKAJ.

#loveHR #kadris4 #competences #HRmanagement #talents

 

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: