Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

15. november 2018

Četrta pot sponzor HR&M konference v Ljubljani

Planet GV tudi letos organizira že tradicionalno HR&M konferenco, osrednji slovenski dogodek, ki izpostavlja pomembnost prepletanja in aktivnega sodelovanja najvišjega vodstva in kadrovskih strokovnjakov za doseganje optimalnega razvoja organizacije in zaposlenih.

Vodje imajo ključno vlogo pri spreminjanju organizacije. Če vodja želi videti spremembe v organizaciji, se mora prvih sprememb lotiti ravno pri sebi/njem. Kot je pogosto rečeno »Be the change you want to see in your organization!«. Kdo je lahko najboljši prijatelj pri soočanju s temi izzivi v podjetju? HR strokovnjaki predstavljajo najboljšo podporo tako za vodje kot za organizacijo. Ampak kako vemo, da HR uspešno podira management sprememb? Kako lahko sinhroniziramo vlogo podpornika in sodnika? Rešitev in poti je več, pomembo pa je predvsem razumevanje prepletanja in aktivnega sodelovanja. O teh in podobnih temah so spregovorili govorci: Andrej Vizjak & Sonja Vizjak, AV. Consulting, Chris Walsh, NiceLabel, Mark Pleško, Cosylab, Lokesh Dadhich, Principal Arthur D. Little Middle East, Viktor Lenart, Grow Group, Toni Balažič, AV. consulting & Panvita, Ivan Matasić, MAPOS Usluge, Sonja Špoljarič, BSH Nazarje in Andras Vicsek, Maven7.

 

 

Arhiv novic

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...