V Sloveniji je po aktualnih podatkih podjetja Bisnode bonitetno odličnih približno četrtina podjetij. V letošnjem letu se je paleti nadpovprečno varnim in kredibilnim podjetjem pridružila tudi Četrta pot, ki svojo bonitetno odličnost izkazuje že 3 leta zapored. Vsi skupaj s svojim delovanjem izstopamo po učinkovitosti in dobičkonosnosti, poslovanje z nami pa je manj tvegano. Zaradi svoje sposobnosti ustvarjanja dobičkov in zaposlovanja smo najboljši zgled za vse igralce v slovenskem gospodarstvu. Vsako priznanje ali certifikat, ki ga prejme podjetje, daje partnerjem in strankam vedeti, da imajo opravka z resnim podjetjem in utrjuje ugled in zaupanje v domačem in mednarodnem poslovnem okolju.

Priznanje Zlata bonitetna odličnost AAA je za nas potrditev, da smo v svojem poslovanju na pravi poti, da so naše strateške usmeritve dobro zastavljene. Uspehe in zmage v Četrti poti ustvarjamo skupaj, kot ekipa, zato je to priznanje celotnemu kolektivu. Bonitetna odličnost hkrati kaže na to, da smo zaupanja vreden poslovni partner. Našim poslovnim partnerjem predstavlja varnost poslovanja z nami in izkazuje nadpovprečno finančno stabilnost podjetja. V mednarodnem okolju je podeljevanje tovrstnih certifikatov uveljavljena praksa, poslovni subjekti pa si z boniteto odličnosti tudi pri nas utrjujemo ugled in zaupanje med vsemi ključnimi deležniki.

Bonitetna odličnost služi ugledu podjetja in nas predstavlja kot kredibilnega partnerja tako rekoč v vseh fazah delovnega procesa. Predvsem izkazuje plačilno disciplino in navade poslovanja, kar poslovnim partnerjem olajša odločitev o sodelovanju z nami. Med drugim nam pridobljeni standard bonitetne odličnosti omogoča tudi lažje sodelovanje s podjetji iz tujine, ki tovrstne standarde poznajo že dolgo. Nenazadnje je tudi dober indikator za iskalce zaposlitve, da smo dober in finančno zanesljiv delodajalec.

Pridobljen certifikat torej potrjuje verodostojnost organizacije in nakazuje varnost poslovanja z ostalimi poslovnimi subjekti doma in po svetu, posledično pa lahko hitreje vstopa v strateška partnerstva in si s tem zagotavlja dobro finančno poslovanje tudi v prihodnje.

    

Sliki: Urban Rozina, izvršni direktor in Boris Šolar, generalni direktor podjetja Četrta pot ob prejemu kipca Zlata bonitetna odličnost 2018

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: