Člani upravnega odbora SBC - Kluba slovenskih podjetnikov (Slovenian Business Club), kateremu predseduje g. Marjan Batagelj, so 19. februarja 2019 soglasno potrdili in sprejeli v klub podjetje Četrta pot, d.o.o., Kranj. Četrta pot se je tako pridružila 160 članom, uglednim slovenskih podjetjem, ki s svojim zgledom in močjo predstavljajo nove standarde podjetništva v Sloveniji.

SBC – Klub slovenskih podjetnikov je nastal pred 5 leti, ko je 36 uglednih in uspešnih slovenskih podjetnikov podprlo idejo združevanja, povezovanja ter prenosa znanja in izkušenj, ki jih vsak izmed njih pridobiva na svojem področju delovanja.

Članom SBC – Kluba slovenskih podjetnikov je skupna politična nevtralnost, prizadevanje za izboljševanje poslovnega okolja v Sloveniji, razvojni preboj, prepoznavnost in ugled kluba ter pošteno, odgovorno in nadpovprečno podjetništvo. Klub krepi mednarodno sodelovanje s sorodnimi združenji v gospodarsko najmočnejših tujih okoljih. Zavzema se za mlade talente, jih neguje in podpira pri uresničevanju podjetniških iniciativ, naprednih in okolju prijaznih tehnologij ter poslovnih modelov.

Na Četrti poti se zavedamo pomena mreženja z enako mislečimi, prodornimi in resnimi podjetji, ki so predani svojemu delu in pripravljeni iskati rešitve za varno in delu prijazno družbo. In ponosni smo, da ta ekosistem s svojim delom soustvarjamo vsi zaposleni podjetja Četrta pot.

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: