Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

13. maj 2015

Četrta pot na Tednu mladih 2015

Četrta pot podpira mlade gimnazijce pri razvoju njihovih talentov. V okviru Tedna mladih 2015 jim kot glavni sponzor pomagamo pri izvedbi Interaktivnega dneva Gimnazije Kranj.

Interaktivni dan Gimnazije Kranj

Ta teden se v Kranju dogaja vsakoletni Teden mladih 2015. V Četrti poti smo se odločili, da letos s svojo podporo spodbudimo mlade pri razvoju njihovih talentov. Zato bomo pomagali pri izvedbi Interaktivnega dneva Gimnazije Kranj, ki bo jutri, v četrtek, 14. maja 2015, ob 21 h na Slovenskem trgu v Kranju (nasproti Gimnazije Kranj).

Gimnazijci so s pomočjo mentorjev nekaj mesecev pripravljali tridimenzionalno animirano videoprojekcijo, ki predstavlja zgodbo Gimnazije Kranj skozi čas. Ta pa bo projicirana na pročelje Gimnazije v obliki 43 m širokega arhitekturnega zaslona stavbe. Med drugim bo to prva javna projekcija na katero koli stavbo v Kranju!

Poleg tega bodo na Gimnazijo projicirali še nove oblike manipulacije virtualnih objektov in igrice, s katerimi se bodo ob pomoči senzorjev za gibanje lahko zabavali vsi obiskovalci prireditve. Tako boste lahko preko senzorja gibanja zaigrali na klaviaturo Četrte poti in zaplesali oz. se premikali s skeletom logotipa Četrte poti.

Vabimo, da se udeležite dogodka, na katerem se boste lahko preizkušali v tovrstnem zanimivem in zabavnem načinu igranja vseh pripravljenih igric.

Prijazno vabljeni k ogledu dogodka in intreaktivnemu sodelovanju!

Arhiv novic

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...