Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

5. november 2018

Četrta pot na strokovnem srečanju #OŠravnatelji2018

5. in 6. novembra 2018 je Portorož v znamenju strokovnega srečanje ravnateljev in ravnateljic osnovnega šolstva, ki ga organizira Šola za ravnatelje v sodelovanju z Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport. Glavna tema in središče strokovnih razprav je učenje. Predavatelji so spregovorili o ustvarjanju pogojev za spodbujanje učenja z vidika značilnosti generacij Y in Z in helikopterskega starševstva, o avtonomiji učiteljic in učiteljev kot polnomočnih izvajalcev izobraževalnih programov, o tem, da je znanje javno dobro in mora biti kot tako dostopno vsem starostnim skupinam, etc.

Četrta pot kot pokrovitelj vseh strokovnih srečanj ravnateljev in ravnateljic izobraževalnih ustanov te dni v Portorožu predstavlja paket RIS Šolar - posebej prilagojeno registracijo delovnega časa za vse izobraževalne ustanove z enostavnimi in zanesljivimi rešitvami za evidentiranje in upravljanje delovnega časa, odsotnosti, vodenje letnega fonda ur in pripravo podatkov za obračun plač.

Arhiv novic

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...