V tem tednu je v Portorožu potekala konferenca MAKE IT, ki jo že 23. leto zapored organizira SIOUG – Slovensko društvo uporabnikov programske opreme Oracle in združuje dve konferenci, SIOUG in JavaSi. Vsako leto se ga udeležujemo tudi predstavniki podjetja Četrta pot kot srebrni sponzor in kot udeleženci predavanj.

Četrta pot je na konferenci MAKE IT predstavila Kadris 4 - edinstveni informacijski sistem, ki na enem mestu pokriva vsa področja, ki jih podjetja potrebujejo (od upravljanje talentov, izobraževanja, letni razgovori, upravljanje delovnega časa in kontrole vstopa do obračuna plač) in s tem utrdila pozicijo edinega slovenskega IT podjetja, ki ponuja celoten portfelj informacijskih rešitev za ravnanje z zaposlenimi na enem mestu. Pri tem je pomembno to, da naš celoten sistem Kadris 4 temelji na tehnologijah Oracle.

 

SIOUG je oba dneva gostil zanimive predavatelje, poskrbel za nepozaben družabni večer in udeležence napolnil z novostmi s področij Java & DevOps, baze podatkov, razvoja baze podatkov, Blockchain in Cloud tehnologije ter analize podatkov.

Galerijo konference si lahko ogledate TUKAJ.

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: