Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

20. oktober 2018

Četrta pot na jesenskem srečanju ekonomistov in poslovodni delavcev v zdravstvu

Društvo ekonomistov v zdravstvu je 18. in 19. oktobra 2018 organiziralo redno 21. jesensko srečanje ekonomistov in poslovodnih delavcev v zdravstvu. Pri pripravi programa so sledili pobudam stroke in aktualnim temam v zdravstvu. Vodilo jesenskega srečanja je bilo “Zdravstvo v pričakovanju nove zdravstvene politike”. Srečanja se je udeležilo 190 direktorjev/ic in finančnih predstavnikov vseh zdravstvenih ustanov Slovenije, katere je uvodoma pozdravil minister za zdravje, g. Samo Fakin.

Na Četrti poti se zavedamo pomembnosti prisotnosti na tovrstnih srečanjih, saj zdravstvene ustanove predstavljajo pomemben segment naših poslovnih partnerjev. V vlogi pokrovitelja srečanja želimo ohranjati in nadgrajevati odnose z obstoječimi strankami z namenom utrjevanja primarne pozicije našega IT sistema Kadris 4. Na našem trgu je Kadris 4 edini, celovit in potrebam organizacijam prilagojen informacijski rešitelj za ravnanje z zaposlenimi na enem mestu. Zato je Četrta pot še vedno najboljši IT partner za reševanje kompleksnih poslovnih procesov v zdravstvenih ustanovah.

 

 

Arhiv novic

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...