V prvi polovici leta smo bili marketinško aktivni na področju pridobivanja kontaktov potencialnih strank. Kot sponzorji smo bili vsebinsko in promocijsko prisotni na sledečih dogodkih:

  1. Kadrovska konferenca: Delovna razmerja v teoriji in praksi (organizator: Dashofer)
  2. Mednarodni kadrovski kongres (organizator: Planet GV)
  3. Kongres pisarniške odličnosti ADMA (organizator: Planet GV)
  4. Kadrovski posvet: Digitalizacija poslovnih procesov (organizator: Planet GV)
  5. Strokovno srečanje ekonomistov in poslovodnih delavcev v zdravstvu (organizator: Društvo ekonomistov v zdravstvu)

Letošnja novost je, da smo se na večini dogodkov predstavili v nekoliko drugačni, bolj strokovni in vsebinsko obarvani vlogi. Ker smo pionirji na področju digitalizacije poslovnih procesov v Sloveniji in imamo daleč največ praktičnih izkušenj in strokovnega znanja, smo se odločili, da bomo to znanje delili s slovensko poslovno javnostjo.

Naš izvršni direktor g. Urban Rozina je 27. marca 2019 predaval na kadrovski konferenci Delovna razmerja v teoriji in praksi o digitalizaciji HR funkcije. Udeležence je vodil skozi vse stopnje digitalizacije, ko se podjetje odloči za princip vodenja na podlagi analize kompetenc zaposlenih.

Produktni vodji ga. Nataša Centa in ga. Mojca Hafner Jereb sta v sklopu Evropskega kadrovskega kongresa 4. aprila 2019 v družbi več kot 400 najvplivnejših kadrovskih direktorjev ter strokovnjakov iz javnega in zasebnega sektorja vodili vzporedno predavanje in udeležencem na dinamičen način pokazali, kako digitalizacija HR funkcije pripravi organizacijo na preobrazbo v agilno organizacijo, kako s tem organizacija optimizira delovne procese in začne učinkovito poslovati. Reportaža s predavanja je bila objavljena tudi v spletni in tiskani izdaji časnika FINANCE.

V mesecu maju smo bili prisotni na največjem poslovnem dogodku ADMA, ki vsako leto pripelje v Portorož več kot 450 udeleženk in udeležencev, ki delujejo na področju pisarniškega poslovanja in podpore menedžmentu. Produktni vodji ga. Nataša Centa in ga. Mojca Hafner Jereb sta v družbi prof. Aleksandra Zadela (Competo), Tracy Jaggi (Philip Morris International), Aljoše Bagole (Pristop), prof. dr. Mateja Tuška ter ostalih velikih imen 17. maja 2019 nastopili na velikem odru in predavali o digitalni preobrazbi, njenem pomenu in ključnih dejavnikih, ki so potrebni za prehod k digitalizaciji. Zapis s predavanja si lahko preberete v rubriki BLOG.

Mesec maj smo zaključili z dvema dogodkoma na isti dan. Na kadrovskem posvetu o Digitalizaciji poslovnih procesov 23. maja 2019 je produktna vodja ga. Nataša Centa predavala oz. vodila udeležence skozi ključne prednosti in koristi, ki jih organizacija pridobi, ko se digitalno transformira. Dogodek se je zaključil z okroglo mizo, kjer je g. Urban Rozina v družbi Nine Langerholc Čebokli (Cosylab) in prof. dr. Damijana Mumela (Ekonomsko poslovna fakulteta Univerze v Mariboru) razložil ali se podjetja spopadajo z uvajanjem digitalizacije uspešno ali neuspešno, kaj prinašajo nove tehnologije in kako bodo zaznamovale vodenje na splošno ter kakšno vlogo bodo pri vsem tem zavzeli pametni telefoni.   

Drugi dogodek je potekal pod okriljem Društva ekonomistov v zdravstvu – Strokovno srečanje ekonomistov in poslovodnih delavcev v zdravstvu. Četrta pot je s svojimi promocijskimi aktivnostmi že tradicionalno prisotna na njihovih strokovnih srečanjih, saj gre za poslovni segment, v katerem imamo večinski tržni delež. Za ohranjanje pozitivnih poslovnih odnosov, dodatnem sodelovanju in širitvi posla sta barve Četrte poti zastopala g. Sebastjan Kepic in g. Miha Perčič.

Na vseh dogodkih smo izvajali tudi klasične sponzorske aktivnosti in preko nagradne igre Kolo sreče KADRIS 4 pritegnili dodatno pozornost in zanimanje udeležencev. Na vseh dogodkih skupaj nam je uspelo zbrati 142 kontaktov, ki so izrazili zanimanje in dali privolitev za obveščanje o trženjskih aktivnostih podjetja Četrta pot.

Hvala vsakomur posebej in celotni ekipi Četrte poti.

  

  

  

    

  

 

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: