Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

31. marec 2022

[10. in 11. april 2022] Slovenski kadrovski kongres

Mesec april bo v znamenju osrednjega kadrovskega dogodka v Sloveniji - Slovenskega kadrovskega kongresa, ki ga vsako leto organizira Planet GV. Gre za največji HR dogodek v slovenskem prostoru, ki se uvršča tudi med največje HR dogodke v regiji. Dogodek povezuje več kot 400 kadrovskih managerjev, odgovornih za izobraževanje in razvoj zaposlenih ter drugih HR strokovnjakov v organizacijah javnega in zasebnega sektorja in ostalih ljubiteljev HR-a, katerih skupne točke so ljubezen do razvoja zaposlenih, do stroke in do tkanja novih poslovnih stikov.

Slovenski kadrovski kongres letos poteka pod sloganom Vse je drugače in se osredotoča na aktualno temo vključevanja raznolikih posameznikov v organizacijo. Kot udeleženci konference se veselimo diskusije in iskanja odgovorov na vprašanje, kako sprejeti raznolike sodelavce in njihove delovne navade ter z njimi graditi več. Kot sponzorji konference bomo aktivni na našem razstavnem prostoru, kjer se boste lahko z našimi strokovnjakinjami pogovorili o prednostih skupne platforme za digitalizacijo HR procesov, evidentiranje dela, kontrole dostopa in obračuna plač v dveh različnih okolji – Oracle ali Microsoft Dynamics 365 Business Central. Poleg slastnih čokolad, ki jih specialno za ta dogodek izdela čokoladica Carniola, imamo za vse udeležence prijetno presenečenje. Se vidimo.

Arhiv novic

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...