V Portorožu bo od 16. do 18. maja 2019 potekal kongres ADMA in gostil več kot 450 udeležencev, ki delujejo na področju podpore menedžmentu. Konferenco je od njenih začetkov do danes zaznamovala konkretna sprememba poklica – tako pri vsebini delovnih nalog kot pri nazivih delovnih mest udeležencev.

ADMA je danes blagovna znamka, ki povezuje vse, ki verjamemo, da je učinkovita podpora nepogrešljiv del uspešnih poslovnih organizacij. Premalo je namreč zavedanja, kako pomembna je vloga tistih, ki delujejo v ozadju uspešnih menedžerjev.

ČETRTA POT letos ekskluzivno soustvarja vsebine in aktivno sodeluje pri oblikovanju programa konference. S svojim strokovnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami na področju digitalizacije poslovnih procesov, ki se vedno začnejo v kadrovskem oddelku, bosta naši strokovnjakinji Nataša Centa in Mojca Hafner Jereb predstavili znanje TO-GO in konkretne koristi digitalne preobrazbe za učinkovito produktivnost podpornih služb, kot so:

  • hitrejše in bolje opravljeno delo,
  • manjši stroški podjetja,
  • porazdelitev odgovornosti za pravilnost podatkov na vodje in zaposlene,
  • brezpapirno poslovanje,
  • skladnost z zakonodajo.

Če še niste prijavljeni in ste videli to novico, lahko svojo prijavo oddate na spletni strani https://kongres.adma.si/ in si s kodo ČETRTAPOT zagotovite 30 EUR popusta na vse kotizacije.
 
Vabljeni v našo družbo na vašem kongresu! 

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: