Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

10. maj 2019

ADMA: Četrta pot letos prvič v programskem delu kongresa // 16. in 17. maj 2019

V Portorožu bo od 16. do 18. maja 2019 potekal kongres ADMA in gostil več kot 450 udeležencev, ki delujejo na področju podpore menedžmentu. Konferenco je od njenih začetkov do danes zaznamovala konkretna sprememba poklica – tako pri vsebini delovnih nalog kot pri nazivih delovnih mest udeležencev.

ADMA je danes blagovna znamka, ki povezuje vse, ki verjamemo, da je učinkovita podpora nepogrešljiv del uspešnih poslovnih organizacij. Premalo je namreč zavedanja, kako pomembna je vloga tistih, ki delujejo v ozadju uspešnih menedžerjev.

ČETRTA POT letos ekskluzivno soustvarja vsebine in aktivno sodeluje pri oblikovanju programa konference. S svojim strokovnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami na področju digitalizacije poslovnih procesov, ki se vedno začnejo v kadrovskem oddelku, bosta naši strokovnjakinji Nataša Centa in Mojca Hafner Jereb predstavili znanje TO-GO in konkretne koristi digitalne preobrazbe za učinkovito produktivnost podpornih služb, kot so:

Če še niste prijavljeni in ste videli to novico, lahko svojo prijavo oddate na spletni strani https://kongres.adma.si/ in si s kodo ČETRTAPOT zagotovite 30 EUR popusta na vse kotizacije.
 
Vabljeni v našo družbo na vašem kongresu! 

Arhiv novic

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...