Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

30. avgust 2006

2. regionalna konferenca UITP letos v Beogradu

Po uspešni prvi regionalni konferenci, ki je bila konec lanskega leta v Poznanu na Poljskem, je UITP letošnjo konferenco, ki bo potekala od 26. do 28. septembra, organiziral v Beogradu.

Vodilna tema srečanja je "Tehnični, regulatorni in korporativni elementi uspešne modernizacije mestnega in regionalnega javnega prevoza". Poleg razprav v delovnih skupinah za modernizacijo tramvajskega in trolejbusnega prometa, pa bo posebna pozornost posvečena tudi modernizaciji nadzemnega elektro javnega prevoza.

Konferenca je namenjena vsem zainteresiranim managerjem javnega prevoza iz centralne in jugovzhodne Evrope ter Evrazije, in je enkratna priložnost za izmenjavo izkušenj in znanja na uglednem mednarodnem forumu.

Kot pomemben dejavnik na področju uvajanja elektronske vozovnice v javnem potniškem prometu v Sloveniji in širši regiji, se bomo konference udeležili tudi predstavniki našega podjetja.

Arhiv novic

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...