Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

25. marec 2022

[24. marec 2022] FOV 41. Mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih znanosti

V Portorožu je potekala 41. mednarodna znanstvena konferenca o razvoju organizacijskih znanosti, ki jo vsako leto organizira Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru s sedežem v Kranju. V sklopu konference vedno poteka tudi mednarodno tekmovanje študentov v študiji primera. Letos nas je FOV povabila k sodelovanju za sklop tekmovanja študije primera. Nato je naša Nataša Centa zavihala rokave in se pognala v raziskovalno delo. Študentom je dala izziv Kako razbremeniti delo na help desk-u oz. podpori?, kar je eklatanten primer izzivov, s katerim se srečujemo vsi resni ponudniki digitalnih in IT-storitev. 

Sodelujoči študije primera so se lotili zelo resno in pripravili različne predloge. Zelo zanimiv se nam je zdel predlog koncepta poslovnega modela komunikacije s strankami preko "chat" platforme zasnovane na AI in napredi strategiji prodaje B2B strankam.

Nad vsemi idejami smo navdušeni in se vsem iskreno čestitamo. Bravo!

Arhiv novic

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...