V Portorožu je potekala 41. mednarodna znanstvena konferenca o razvoju organizacijskih znanosti, ki jo vsako leto organizira Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru s sedežem v Kranju. V sklopu konference vedno poteka tudi mednarodno tekmovanje študentov v študiji primera. Letos nas je FOV povabila k sodelovanju za sklop tekmovanja študije primera. Nato je naša Nataša Centa zavihala rokave in se pognala v raziskovalno delo. Študentom je dala izziv Kako razbremeniti delo na help desk-u oz. podpori?, kar je eklatanten primer izzivov, s katerim se srečujemo vsi resni ponudniki digitalnih in IT-storitev. 

Sodelujoči študije primera so se lotili zelo resno in pripravili različne predloge. Zelo zanimiv se nam je zdel predlog koncepta poslovnega modela komunikacije s strankami preko "chat" platforme zasnovane na AI in napredi strategiji prodaje B2B strankam.

Nad vsemi idejami smo navdušeni in se vsem iskreno čestitamo. Bravo!

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: