Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

14. maj 2019

12. Poslovni tek trojk // 24. maj 2019

Poslovni tek trojk (Slovenia Business Run) je tradicionalna tekaška štafetna prireditev, ki že 12. leto zapored poteka na idilični obalni lokaciji blejskega jezera. Na teku se pomerijo trojke tekačev, ki zastopajo svojo podjetje oz. blagovno znamko in tečejo za dober namen. Izkupiček zbran od prijavnin za tek gre Društvu za pomoč prezgodaj rojenim otrokom oziroma EINT UKCL.

Četrta pot s svojimi identifikacijskimi rešitvami sodeluje pri digitalizaciji teka že od leta 2015. Do danes nam je skupaj z organizatorjem teka, podjetjem Rodeo Trade, uspelo najti enotno IT rešitev, ki pokriva prijave, sprejem in identifikacijo udeležencev teka, skrb za varnost garderobe, merjenje časa, obisk udeležencev na stojnicah sponzorjev in žrebanje s podelitvijo nagrad. Celovito upravljanje poslovno-rekreativnega dogodka podpiramo s spletom lastnih informacijskih rešitev na različnih nivojih, ki so smiselno povezane v enotno uporabniško rešitev.

Poslovni tek trojk, katerega vsako leto častno podprejo številne poslovne organizacije v Sloveniji, združuje poslovni duh s športom in zabavo. Zaposleni z udeležbo na teku krepijo ime oz. blagovno znamko svojega podjetja, obenem pa je dogodek tudi odlična priložnost za povezovanje in druženje s sodelavci ter drugimi udeleženci iz slovenskega poslovnega okolja.

Pridružite se našim ekipam na Bledu pri hotelu Park 24. maja 2019 ob 16.16 uri in skupaj tecimo za dober nam.

Za več informacij in prijavo sledite povezavi: http://www.tektrojk.si/ 

Arhiv novic

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...