Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

22. april 2006

10. Dnevi kadrovskih delavcev 2006

Jubilejni 10. Dnevi kadrovskih delavcev 2006 v organizaciji Planet GV (nekdanji GV Izobraževanje) so potekali od 19. do 21. aprila 2006 v kongresnem centru GH Bernardin v Portorožu pod geslom Kadrovske evolucije ali revolucije. Posvet je znova obiskalo več kot 250 udeležencev iz vse Slovenije, ki so z zanimanjem prisluhnili kadrovskim strokovnjakom in drugim uglednim gostom kot so minister Janez Drobnič, dr.Jože Mencinger, Zoran Jankovič in Franci Zavrl.

Novost letošnjega srečanja sta bila izbor za naslov Kadrovskega managerja 2006, ki ga je prejel dr. Bor Rozman iz podjetja Merkur, d.d., in izbor za naslov Kadrovski up 2006, ki ga je prejela mag. Anica Cipot Pustatičnik iz Zavarovalnice Triglav, d.d., OE Murska Sobota, za magistrsko delo Uravnoteženi sistem kadrovskih kazalnikov.

Kot generalni pokrovitelj smo se srečanja slovenskih kadrovikov udeležili tudi predstavniki našega podjetja. Na prenovljenem razstavnem prostoru smo obiskovalcem predstavili kadrovsko informacijski sistem Kadris, ki je bil tudi tema predstavitve, katero je izvedla sodelavka Aleksandra Lah Šteblaj.

Vsem, ki ste se ustavili na našem razstavnem prostoru, se zahvaljujemo za obisk in upamo, da se na DKD spet srečamo naslednje leto.

Arhiv novic

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...