Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

Informacijski sistem KADRIS 4

Informacijski sistem KADRIS 4 je enotna platforma poslovnih rešitev za upravljanje človeškega kapitala, evidentiranje delovnega časa, tehničnega varovanja prostorov in obračun plač v sodobnih delovnih okoljih.

Oglejte si: Področja delovanja | Prednosti enotne platforme | Nakup ali najem?Predstavitev sistema

Področja delovanja

Ključne prednosti enotne platforme HR rešitev

1. Enkraten vnos oz. en vir podatkov 

Vnos podatkov v enotno platformo KADRIS 4 je za vse sklope sistemov (sklopi KIS, RIS, PIS) enkraten. Vsi novo vneseni in novonastali podatki so skupaj s programsko opremo shranjeni v strežniku podjetja ali v »oblaku«, če podjetje nima strežnika. Na ta način so venomer na voljo vsem zaposlenim, ki jim je bil dodeljen dostop preko spletnega brskalnika.

2. Modularen sistem

KADRIS 4 je modularen sistem, zato posamezni sklop sistema (sklopi KIS, RIS, PIS) deluje samostojno ali kot povezana celota. Izbrana programska rešitev vsebuje točno tisto, kar podjetje potrebuje, hkrati pa omogoča postopno dograjevanje glede na želje podjetja. Med zaposlenimi vzpostavlja red, organiziranost, jih razbremenjuje operativnega in administrativnega dela.

3. Uporabniška izkušnja in sodoben grafični vmesnik

Zaradi enotne platforme zaposlenim ni treba opravljati svojega dela na več različnih sistemih oz. različni programski opremi. Orodja znotraj enotne platforme z vizualno atraktivnim grafičnim vmesnikom so za vsa delovna področja konsistentna, intuitivna, dosledna in enostavna za uporabo, saj upoštevajo potrebe podjetij oz. njihove uporabniške izkušnje. Uporabniki tako pregledujejo, kontrolirajo, obdelujejo in vizualizirajo podatke v grafikone in koristna poročila, namenjena vodstvu.

4. Eno pogodbeno razmerje, nižji stroški, večja produktivnost

Enotna platforma za vse delovne procese pomeni finančno razmerje z enim ponudnikom – od implementacije, uvajanja, izobraževanja, vzdrževanja, nadgradenj in podpore. Sodelovanje z več ponudniki zahteva čas in trud, da se slišite po telefonu, postavite vprašanja ali rešite morebitne težave. Ko gradite odnos samo z enim ponudnikom kadrovske programske opreme, lahko več časa porabite za opravljanje drugih ključnih nalog in projektov na seznamu opravil. To lahko izboljša produktivnost celotne kadrovske skupine, hkrati pa odnos s ponudnikom pretvori v partnersko sodelovanje.

5. Skladnost z zakonodajo in varovanje informacij

KADRIS 4 ima vse rešitve sladne z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1 in Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov GDPR. Na področju zavezanosti k varovanju in kakovosti informacij ima vse glavne certifikate ISO: ISO 27018:2014, ISO/IEC 27001:2013 in ISO 9001:2015.

Nakup ali najem?

1. Nakup programske opreme

Nakup in namestitev programske opreme na strežniku stranke ali na strežnikih ČETRTE POTI, do katerih nemoteno dostopate na daljavo preko spletnega brskalnika.

2. Najem programske opreme

Najem in namestitev programske opreme na strežnikih ČETRTE POTI, do katerih nemoteno dostopate na daljavo preko spletnega brskalnika.

3. Nakup strojne opreme

Nakup in montaža strojne opreme za registracijo delovnega časa (registracijski terminali) ali kontrolo dostopa (krmilne enote in čitalniki) na izbranih lokacijah stranke.

4. Najem registracijskih terminalov

Najem in montaža strojne opreme za registracijo delovnega časa (registracijski terminali) na izbranih lokacijah stranke.

Varnost podatkov in prijav v sistem

Za varnost podatkov in enostavnost prijave v informacijski sistem KADRIS 4 skrbijo:

Želim več informacij o tem

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...