Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

Zaposlovanje

Zaposlovanje

Modul Zaposlovanje podpira celoten proces iskanja novih sodelavcev - od razpisa delovnega mesta do zaposlitve izbranega kandidata. 

Iskanje ljudi s pravimi talenti, ki bodo zasedli ključna oz. potrebna delovna mesta, se začne v podjetju. Vodjem kadrovske službe je v pomoč iskalnik zaposlenih s tistimi kompetencami, ki so potrebne na ključnih delovnih mestih v vašem podjetju. Če pravih talentov v podjetju ni, jih je treba poiskati zunaj. Modul Zaposlovanje omogoča objavljanje prostih delovnih mest ter podporo pri procesu iskanja novega kandidata. Omogoča pripravo razpisa za prosta delovna mesta in pregled nad prispelimi prijavami. Pripravljeni razpis se objavi na intranetni ali internetni strani podjetja skupaj s kontaktno formo za oddajo razpisnih podatkov. Skrbnik zaposlovanja spremlja prijave na objavljene razpise ter s pomočjo različnih kriterijev poišče kandidate, ki ustrezajo zahtevam razpisa. 

Zaposlovanje omogoča tudi planiranje razgovorov ter vodenje zapisov na razgovoru. V sklepni fazi omogoča izpis potrebnih dokumentov v predzaposlitveni fazi in prepis podatkov v modul Kadrovska evidenca, ko je kandidat izbran.

Želim več informacij o tem

Želim dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na:

 04 280 66 60

 prodaja@cetrtapot.si

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...