Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

Rezervacije

Aktuarski izračun rezervacij za jubilejne nagrade in odpravnine ob upokojitvi

Rezervacije - aktuar

Aktuarski izračun rezervacij za jubilejne nagrade in odpravnine ob upokojitvi je del (dolgoročne) obveznosti delodajalca, ki jo bo poravnal v prihodnosti. Rezervacije omogočajo pripravo podatkov za aktuarski izračun pri pooblaščenem aktuarju. Modul omogoča uvoz izračunanih vrednosti aktuarja ter knjiženje zneskov aktuarskega izračuna ob začetku leta. Izplačilo jubilejne nagrade ali odpravnine ob upokojitvi se lahko ustrezno vnese v sistem.

Želim več informacij o tem

Rezervacije regresa

Rezervacije - regres

Modulu omogoča planiranje regresa in sicer na način, da se ob pričetku leta izračuna planirani znesek regresa za tekoče leto, nato pa se mesečno do izplačila regresa knjiži planski regres v glavno knjigo po dvanajstinah.

Modul tudi omogoča pripravo poimenskega seznama kandidatov za izplačilo regresa, oziroma v primeru prihoda ali odhoda delavca med letom, tudi prikaz sorazmernega deleža, ki posamezni osebi pripada. V obeh primerih se mesečno pripravi podatke za temeljnice, ki se nato posredujejo v glavno knjigo. 

Želim več informacij o tem

Rezervacije neizkoriščenega dopusta in presežka ur

Rezervacije - neizkoriščen dopust in presežek ur

V modulu se po delavcih vodi stanje rezervacij neizkoriščenega dopusta in presežkov ur. Ob začetku koledarskega leta se izvede preračun potrebnih sredstev za rezervacijo glede na stanje neizkoriščenega dopusta in presežka ur iz preteklega leta. Stanje je vidno na kartici delavca.

Želim več informacij o tem

Želim dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na:

 04 280 66 60

 prodaja@cetrtapot.si

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...