Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

Redna delovna uspešnost v javnem sektorju

Redna delovna uspešnost javni sektor

Modul za redno delovno uspešnost v javnem sektorju pomaga vodjem pri ocenjevanjih zaposlenih, kot jih določa Kolektivna pogodba za javni sektor (KPJS) v poglavju Redna delovna uspešnost. Modul omogoča izpis vseh nadpovprečno ocenjenih, morebitno neocenjenih in seznam RDU za javno objavo.

Modul Redna delovna uspešnost za javni sektor (JS) omogoča vnos ocen za zaposlene po kriterijih, kot jih določa Kolektivna pogodba za javni sektor (KPJS). Kriteriji za redno delovno uspešnost po KJPS so:

  • Znanje in strokovnost
  • Kakovost in natančnost
  • Odnos do dela in delovnih sredstev
  • Obseg in učinkovitost dela
  • Inovativnost

KPJS v 32. členu določa, da je vsak posamezni kriterij za ugotavljanje delovne uspešnosti ovrednoten z največ eno točko (0 ali 1), ki pomeni doseganje nadpovprečnih delovnih rezultatov pri posameznem kriteriju. Seštevek števila točk (od 0 do največ 5), ki jih javni uslužbenec doseže, je podlaga za določitev višine dela plače za njegovo redno delovno uspešnost.

Redna delovna uspešnost za javni sektor omogoča uporabnikom:

  • Ocenjevanje zaposlenih glede na kriterije, določene v KPJS
  • Ocenjevanje zaposlenih v različnih časovnih intervalih
  • Izračun nagrade glede na oceno in izračun obsega sredstev se izvede v plačnem delu informacijskega sistema KADRIS 4: PIS – Obračun in izplačilo plač

LETAK: Redna delovna uspešnost in nagrajevanje (javni in zasebni sektor)

Informacijska rešitev za ocenjevanje redne delovne uspešnosti in nagrajevanje v kadrovskem delu informacijskega sistema KADRIS 4.

Redna delovna uspešnost in nagrajevanje

Redna delovna uspešnost javni sektor Nagrajevanje

Želim več informacij o tem

Koristi za uporabnike: 

Redna delovna uspešnost za javni sektor

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...