Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

KADROVSKI INFORMACIJSKI SISTEM (KIS)

Kadrovski informacijski sistem je integralni del platforme KADRIS 4 za učinkovito upravljanje kadrovskih podatkov in razvoj kadrov v sodobni delovnih okoljih. KADRIS 4 s paleto kadrovskih programskih modulov odpravlja razpršenost kadrovskih podatkov in omogoča kadrovski službi, da svoje aktivnosti usmerja v razvoj kadrov in njihovih kompetenc v skladu s strategijo podjetja.

Osnovo sistema predstavlja dinamična kadrovska evidenca s koledarjem opomnikov, ki omogoča enostavno, hitro in učinkovito obvladovanje temeljnih kadrovskih procesov. Nadgradnja osnovne kadrovske evidence so namenski moduli, ki spremljajo različne faze življenjskega cikla zaposlenih.

V prvem koraku omogoča zaposlovanje, usposabljanje na delovnem mestu, ocenjevanje kompetenc, pozneje pa ciljno vodenje, letne razgovore in izobraževanja.

Z intuitivnimi grafičnimi uporabniškimi vmesniki omogoča ocenjevanje delovne uspešnosti in jo postavlja ob bok množicam obstoječih podatkov. Zaradi združevanja teh podatkov znotraj sistema ključno pripomore h korektnemu nagrajevanju in olajša odločitve o napredovanju ter nasledstvih.

V okviru dinamične kadrovske evidence je mogoče voditi tudi podatke o planiranih zdravniških pregledih zaposlenih in opomnike za usposabljanja o varnosti pri delu in oceno tveganja.

Kadrovski portal, portal vodij in osebni portal za zaposlene pospešujejo komunikacijo, spodbujajo povratne informacije in omogočajo učinkovit prenos znanja med kadrovsko službo, vodji in zaposlenimi.

Kadrovski informacijski sistem KADRIS 4

Slika: Moduli kadrovskega informacijskega sistema KADRIS 4

Moduli kadrovskega informacijskega sistema KADRIS 4 

Želim več informacij o tem


Zakaj kadrovski informacijski sistem KADRIS 4?

Je nepogrešljivo orodje za učinkovito upravljanje kadrovskih podatkov in procesov, saj:

Želim dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na:

 04 280 66 60

 prodaja@cetrtapot.si

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...