Sledite nam: L

O nas

KADRIS 4 Cloud je blagovna znamka podjetja Četrta pot, d.o.o., Kranj. Četrta pot je vodilno slovensko tehnološko podjetje specializirano za vrhunske kadrovske, registracijske in plačne sisteme ter sisteme kontrole dostopa (pristopna kontrola).

Že več kot 30 let smo pomemben akter v razvoju gorenjske prestolnice in zaposlujemo blizu 90 strokovnjakov informacijske tehnologije. Kot ekipa sledimo sodobnim tehnološkim trendom na področju razvoja, izdelave in servisa strojne opreme, elektronike, naprednih identifikacijskih (ID) tehnologij in programskih rešitev za digitalizacijo poslovnih procesov. 

Smo prvi slovenski ponudnik spletnih rešitev, ki digitalizirajo kadrovske, registracijske, identifikacijske in tudi plačne procese na enotni platformi, imenovani KADRIS 4.

Naše poslanstvo je uvajanje uporabnikom prilagojenih, sodobnih in funkcionalnih poslovnih rešitev za digitalizacijo kadrovskih procesov. Vse naše rešitve - programska in strojna oprema - so avtorsko delo Četrte poti. Imamo lasten razvoj, proizvodnjo, servis, izobraževanje in strokovno svetovanje. Podjetjem nudimo poslovne rešitve, ki so skladne z lokalno zakonodajo, prilagodljive dinamiki delovne zakonodaje in ostalim tržnim spremembam ter združljive z obstoječimi sistemi.

Skrben odnos in zanesljivost sta temelji vrednoti, na katerih gradimo odnos do poslovnih partnerjev. Danes našim poslovnim rešitvam zaupa blizu 800 slovenskih podjetij in organizacij različnih velikosti v zasebnem in javnem sektorju.

Zaposleni podjetja Četrta pot


Četrta pot Oracle Partner

Več o Četrti poti

 

Imate dodatna vprašanja, bi želeli izvedeti več o rešitvah KADRIS 4 Cloud?

Želite predstavitev v živo?

Zaupajte nam svoj e-poštni naslov ali nas pokličite na
+386 4 280 66 60
in z veseljem se bomo z vami dogovorili za brezplačno virtualno predstavitev vseh funkcionalnosti in preizkus aplikacije.

Vaše osebne podatke z obrazca bomo uporabili samo za posredovanje odgovora na vaše vprašanje. Podrobnejše informacije o tem, kako ravnamo z osebnimi podatki in vaših pravicah, so na voljo v dokumentu Politika zasebnosti.

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...