Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english

Prijava na e-novice

Bodite med prvimi, ki boste izvedeli za razvojne in zakonodajne novosti, nadgradnje in dopolnitve produktov ali posameznih verzij aplikacij ter ostalih trženjskih aktivnostih, kot so dogodki, izobraževanja in prodajne ugodnosti podjetja Četrta pot, d.o.o., Kranj.

Z namenom selekcije sporočil namenjene poslovnih uporabnikom javnega ali gospodarskega sektorja, vas prosimo, da označite sektor, v katerem delujete oz. se nahaja vaše delovno mesto.

Soglašam in potrjujem, da sem seznanjen/-a s splošnimi pogoji GDPR in se strinjam, da lahko Četrta pot, d.o.o., Kranj moje osebne podatke obdeluje v zbirki osebnih podatkov, hrani ter uporablja do preklica za namen pošiljanja personaliziranih sporočil o razvojnih ali zakonskih novostih, nadgradnjah in dopolnitvah produktov ali posameznih verzij aplikacij ter ostalih trženjskih aktivnostih, kot so dogodki, izobraževanja in prodajne ugodnosti preko elektronske pošte.

Posameznik se strinja, da se lahko njegovi podatki obdelujejo za namen pošiljanja prilagojenih ponudb. Podatke bomo za ta namen obdelovali do vašega preklica.
Privolitev lahko kadarkoli prekličete po elektronski pošti na naslov: dpo@cetrtapot.si oz. se odjavite s klikom na povezavo Odjava, ki je navedena v nogi naših e-novic.
Več informacij o obdelavi vaših podatkov je na voljo v Politiki zasebnosti.

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...