Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english
Webinar

AKTUALNO [22.10.2020 WEBINAR] Digitalna orodja za napredno in učinkovito zaposlovanje

22. oktober 2020 │ 13:00 - 13:45

AKTUALNO [22.10.2020 WEBINAR] Digitalna orodja za napredno in učinkovito zaposlovanje

Spletna prijava na webinar →

Covid-19 razmere so prinesle spremembe tudi na področju zaposlovanja (kadrovanja) – osebnih intervjujev je vedno manj, razgovori za delo se načrtujejo prek video klicev, vključevanje novo zaposlenih se odvija na daljavo, zaposleni zaradi negotove prihodnosti neradi menjajo službe, etc. Ne glede na to, v kateri industriji ali sektorju se nahajate, se verjetno vsi soočate s preoblikovanjem oz. digitalizacijo celotnega zaposlitvenega lijaka. Tako lahko nemoteno izvajate vse operacije v vsaki fazi, ne glede na to, ali gre za iskanje kandidatov, razporejanje razgovorov, komunikacijo z njimi, zaposlitev izbranih kandidatov in oddajo M-obrazcev za pokojninsko in invalidsko zavarovanje na državni portal SPOT oz. eVEM.

Zaposlitveni lijak v KADRIS 4

Četrta pot ima znotraj produkta KADRIS 4 razvito kadrovsko programsko opremo, ki vas vodi skozi vse faze zaposlitvenega lijaka. Zaposlitveni modul vam pomaga pri pripravi in objavljanju razpisov za prosta delovna mesta, omogoča vam pregled nad prispelimi vlogami, nudi podporo pri procesu iskanja in zaposlitve izbranega kandidata (kadrovski vmesnik e-VEM). Tako na enem mestu poteka komunikacija in evidenca statusa vseh prijav, sprememb in odjav hkrati. 

Zaposlitveni lijak

! Na webinarju boste spoznali uporabniško izkušnjo digitalne podpore celotnemu zaposlitvenemu procesu!

VSEBINA WEBINARJA

  • priprava razpisa za prosto delovno mesto v sistemu KADRIS 4
  • objava razpisa na intranetni ali internetni strani podjetja
  • prijava na razpisano delovno mesto preko kontaktnega obrazca za oddajo razpisnih podatkov
  • spremljanje in obravnavanje prispelih prijav za razgovore s potencialnimi kandidati
  • izbira kandidata in obveščanje o izbiri
  • obveščanje neizbranih kandidatov
  • prepis podatkov izbranega kandidata v kadrovsko evidenco
  • prijavi izbranega kandidata v pokojninsko in invalidsko zavarovanje (oddaja M-obrazcev preko portala SPOT (kadrovski vmesnik e-VEM)

TERMIN 

Datum: 22. oktober 2020

Ura: 13:00-13:45 

 

BREZPLAČNA SPLETNA PRIJAVA ↓


Digitalizacijo zaposlitvenega procesa v spletni aplikaciji KADRIS 4 vam bo predstavila strokovnjakinja za digitalizacijo kadrovskih procesov Nataša Centa, produktna vodja iz podjetja Četrta pot.

Prijava na webinar je brezplačna. Če se seminarja ne morete udeležiti v tem terminu, nič hudega – prijavite se in posnetek vam bomo poslali po elektronski pošti.

Povejte naprej:

l
f
t

Nataša Centa, univ. dipl. pedagoginja in prof. matematike in fizike, strokovnjakinja za digitalizacijo kadrovskih procesov s pomočjo sodobnih IT-rešitev, produktna vodja v podjetju Četrta pot, d.o.o., Kranj

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...