Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english
Webinar

NAPOVEDNIK [23.9.2021 HR WEBINAR]: Usposabljanje na delovnem mestu

23. september 2021│ 14:00 - 14:30

NAPOVEDNIK [23.9.2021 HR WEBINAR]: Usposabljanje na delovnem mestu

Kdaj? 23. september 2021 ob 14.00 uri

Kje? Zoom povezava 

Komu je namenjen? HR strokovnjakom, kadrovskim managerjem, odgovornim za izobraževanje in razvoj zaposlenih, drugi HR strokovnjaki javnega in zasebnega sektorja.

Obvezna brezplačna spletna registracija na webinar:

Usposabljanje na delovnem mestu je odlična priložnost tako za uvajanje novo zaposlenih ali že zaposlenih kot tudi za delodajalce. Zaposleni pridobijo in poglabljajo svoje znanje, delovne veščine in spretnosti ter izboljšajo svoja delovna opravila. Delodajalci pa lahko v konkretni situaciji prepoznajo ali so pravi ljudje na pravih delovnih mestih in jih po potrebi prerazporedijo.

Vsem delodajalcem je pri izvajanju usposabljanja zaposlenih na delovnih mestih na voljo istoimenska programska rešitev razvita v visoko tehnološkem podjetju Četrta pot. Programski modul znotraj kadrovskega IT-sistema KADRIS 4 pokriva celoten proces uvajanja novo zaposlenih na delovna mesta in po potrebi tudi prerazporejanje že zaposlenih na druga delovna mesta.

Vsebina webinarja:

Na webinarju boste spoznali digitalni pripomoček, ki pokriva celoten proces od planiranja do izvedbe in ponovne validacije usposabljanja zaposlenih na delovnih mestih. Pokazali vam bomo korake, ki vključujejo:

 • pripravo pogodbe o zaposlitvi,
 • pripravo dokumentov, ki jih mora novo ali obstoječi zaposleni podpisati,
 • pripravo vsebinskega in časovnega plana usposabljanja,
 • spremljanje izvajanja plana usposabljanja pod vodstvom mentorja,
 • certificiranje oz. preverjanje usposobljenosti (opravljane izpita, vprašalnika, praktični izpit) po izvedbi aktivnosti iz pripravljalnega plana (delovne veščine, za katere je oseba certificirana ali izpit se zapišejo v modulu Kadrovska evidenca),
 • validacija ali ponovno preverjanje usposobljenosti (poljubno časovno obdobje).

V vseh fazah procesa Usposabljanja (od kreiranja do izvedbe) nastopajo ključne osebe (npr.: organizator, mentor, izvajalec, oseba, ki se usposablja), ki so ob določenih akcijah procesa obveščeni preko sistema opomnikov (elektronska pošta).

Koristi za delodajalce:

 • povečana motivacija in zanimanje zaposlenega za delo,
 • skrajšanje časa, potrebnega za pridobitev določene kvalifikacije,
 • nove ideje in razvoj kot rezultat refleksije dela zaposlenega,
 • zmanjšanje osipa zaposlenih in s tem stroškov uvajanja in usposabljanja novih kadrov.

Koristi za zaposlene:

 • ozaveščanje in pridobitev znanja, spretnosti in kompetenc,
 • opolnomočeno znanje za ustrezno predstavitev svojih dosežkov (e-portfolijo),
 • motivacija za vključevanje v nadaljnje izobraževanje in usposabljanje ali spremembo in nadgradnjo kariere (prekvalifikacija in dokvalifikacija),
 • socialna vključenost, osebnostna rast in razvoj kariere.

Uporabnost programske rešitve za usposabljanje zaposlenih v aplikaciji KADRIS 4 bo predstavila Nataša Centa, produktna vodja in strokovnjakinja za HR rešitve v podjetju Četrta pot, d.o.o., Kranj.

Prijava na webinar je brezplačna. Če se dogodka ne morete udeležiti v tem terminu, nič hudega – prijavite se in posnetek vam bomo poslali po elektronski pošti.

Povejte naprej:

l
f
t
Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...