Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english
Webinar

[17.12.2020 WEBINAR] Agilno planiranje in razporejanje zaposlenih v sistemu KADRIS 4

17. december 2020 │ 13:00 - 13:45

[17.12.2020 WEBINAR] Agilno planiranje in razporejanje zaposlenih v sistemu KADRIS 4

Trenutne razmere v organizacijah z izmenskim delom, različnimi delovišči in razporeditvami zaposlenih v različnih urnikih so postale alarmantne na področju beleženja prisotnosti in odsotnosti ter posledično tudi pri planiranju in razporejanju zaposlenih. Ključ do obvladovanja neobvladljivega je lahko dober IT-sistem ali aplikacija, ki uporabnikom pomaga pri načrtovanju zaposlenih v urnike, obvladovanju nadurnega dela, komunikacijo med vpletenimi, opomniki, ko se kršijo zakonske omejitve in pravilnemu obračunu plač.

Leto 2020 smo zaključili v znamenju izzivov pri planiranju in razporejanju vaših sodelavcev v različne urnike in izmene, delovišča, delovna ali stroškovna mesta znotraj enega dne. Ker verjamemo, da želite ta izziv opraviti učinkovito, hitro in v okviru zakonskih omejitev smo na WEBINARJU pokazali ključne koristi uporabe aplikacije glede na to, v kateri panogi se nahajate in s katerimi izzivi se pri planiranju zaposlenih soočate.

Se nahajate v organizaciji ali podjetju:

  • kjer vaši zaposleni opravljajo več različnih nalog v okviru delovnega dne?
  • imate zaposlene razporejene na več različnih delovišč in stroškovnih mest v okviru enega dne z različno urno postavko?
  • so zaposleni razporejeni v turnuse ali večizmensko delo?

Se pri planiranju dela soočate:

  • z nenadnimi odsotnostmi zaposlenih?
  • z velikim številom bolniških odsotnosti?
  • z razporejanjem rednega dela, dežurstev in nadomeščanja tudi znotraj istega dne?
  • z nepreglednostjo nadurnega dela, viška ur?
  • s preobremenjenostjo ključnih kadrov ali delovišč?
  • z diskrepanco med planom in realizacijo in mesečnim neujemanjem številk, ki so osnova za obračun plač?

Na primeru izkušenj uporabe planiranja dela naših strank smo vam bomo pokazali vse primere obvladovanja zgornjih situacij v panogah turizem in gostinstvo, zdravstvo in farmacija, trgovina, industrija, oskrba in nega, javni sektor.

Programski modul za Planiranje in razporede v sistemu KADRIS 4  sta predstavili Mojca Hafner Jereb, produkta vodja za upravljanje delovnega časa in Monika Rutar, vodja prodaje in dolgoletna svetovalka pri uvajanju modula Planiranje in razporedi za naročnike podjetja Četrta pot, d.o.o., Kranj.

Če želite video posnetek do webinarja, nam pišite na prodaja@cetrtapot.si  in posnetek vam bomo poslali po elektronski pošti.

Želim več informacij o tem

Povejte naprej:

l
f
t

Mojca Hafner Jereb, dipl. organizatorka managementa - smer informatika, produktna vodja, strokovnjakinja in svetovalka za sodobnih IT-rešitve na področju registracije delovnega časa v podjetju Četrta pot, d.o.o., Kranj. 

Monika Rutar

Monika Rutar, dipl. organizatorka dela - smer organizacija in management kadrovskih in izobraževalnih sistemov, strokovnjakinja za digitalizacijo kadrovskih procesov, vodja prodaje s poudarkom na strokovni vsebini kadrovskih procesov v podjetju Četrta pot, d.o.o., Kranj

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...