Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english
Webinar

[1.10.2020 WEBINAR] Pametni telefon kot medij za upravljanje delovnega časa

1. oktober 2020 │ 13:00 - 13:45

[1.10.2020 WEBINAR] Pametni telefon kot medij za upravljanje delovnega časa

Na webinarju smo predstavili mobilno aplikacijo KADRIS 4M, ki omogoča zaposlenim mobilno registracijo prihodov, odhodov (delo od doma, v podjetju ali terenske lokacije), pošiljanje vlog za vse vrste odsotnosti, spremljanje potrjenih, zavrnjenih ali čakajočih vlog za odsotnosti ter pregled stanja ur in dopusta v vsakem trenutku.

Na drugi strani omogoča vodjem hitro dostopno in enostavno beleženje delovnega časa, odsotnosti in prisotnosti zaposlenih in odgovarjanje na prispele vloge za odobritev odsotnosti ne glede na to, kje se vodja nahaja – v podjetju, na službeni poti, sestanku ali od doma.

VSEBINA WEBINARJA

Predstavili smo 3 vsebinske sklope delovanja mobilne regsitracije na telefonu in v sistemu KADRIS 4:

1. Področja uporabe:

  • registracija prihodov, odhodov in drugih dogodkov,
  • beleženje prisotnosti in odsotnosti,
  • pošiljanje vlog za odsotnosti in odgovarjanje nanje,
  • spremljanje potrjenih, zavrnjenih ali čakajočih vlog,
  • pregled stanja ur in dopusta.

2. Tehnični prikaz namestitve.

3. Pogoji uporabe.

NAGRADNA IGRA 

S prijavno na webinar do 1.10.2020 ste lahko sodelovali v žrebu za brezplačno namestitev in 6-mesečno uporabo mobilne aplikacije KADRIS 4M. 

Upravljanje delovnega časa zaposlenih preko pametnih telefonov v sistemu KADRIS 4 sta predstavila Mojca Hafner Jereb, produkta vodja za registracije delovnega časa in Simon Posnjak, namestnik direktorja oddelka za razvoj sistemske programske opreme v podjetju Četrta pot, d.o.o., Kranj.

Če želite video posnetek do webinarja, nam pišite na prodaja@cetrtapot.si  in posnetek vam bomo poslali po elektronski pošti.

Želim več informacij o tem

Povejte naprej:

l
f
t
Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...