Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english
Webinar

[23.6.2022 WEBINAR]: Kontrola dostopa od ideje do izvedbe

23. junij 2022 | 10:00 - 10:45

[23.6.2022 WEBINAR]: Kontrola dostopa od ideje do izvedbe

Najsodobnejše rešitve po novem standardu SIST EN 60839-11-1:2013

Sistemi kontrole dostopa omogočajo varovanje poslovnih prostorov in nadzor nad tem, kdo lahko vstopa in dostopa do posameznega prostora. Z izbiro ustreznega sistema lahko zagotovite varnost zaposlenih in varovanje premoženja ter poslovnih informacij organizacije.

ČETRTA POT se s svojo več kot 30 letno tradicijo razvoja, proizvodnje, implementacije in vzdrževanja tako strojne kot tudi programske opreme za kontrolo dostopa uvršča v vrh ponudnikov tovrstnih rešitev v Sloveniji. V zadnjem letu smo naše komponente in sistem za nadzor dostopa, evidentiranje dogodkov, identifikacijo zaposlenih in spremljanje dogodkov v sistemu uspešno certificirati po varnostnem standardu SIST EN 60839-11-1:2013, ki nadomešča standard SIST EN 50133-1, na katerega se sklicuje slovenska zakonodaja. Z novo pridobljenim certifikatom lahko naročnikom ponudimo sisteme z najvišjo stopnjo varnosti – razred 4 po standardu SIST EN 60839-11-1:2013.

Za brezhibno postavitev in delovanje sistema kontrole dostopa je ključna uigrana ekipa strokovnjakov, ki poskrbi za točen popis zahtev oziroma specifikacij, idejno zasnovo, vezalne sheme, projektiranje, implementacijo, ustrezno nastavitev programske rešitve v aplikaciji, vzdrževanje in programsko podporo. Ekipa ČETRTE POTI podpre vse korake od ideje do izvedbe najsodobnejše strojne in programske opreme sistema kontrole dostopa.  

PROGRAM DOGODKA

  • Pomen standarda SIST EN 60839-11-1:2013 na področju kontrole dostopa in razlike med razredi po tem standardu,
  • pomen certificirane strojne opreme kontrole dostopa – krmilne enote VT-500 in čitalnikov CMX3 in CMO3 po tem standardu,
  • postopek projektiranja od popisa zahtev do končne rešitve,
  • namestitev in delovanje kontrole dostopa znotraj aplikacije KADRIS 4,
  • posebnosti, vezane na razrede po standardu oz. stopnje varnosti od 2 do 4.

Od ideje do izvedbe kontrole dostopa v luči najsodobnejših rešitev sta govorila Uroš Dragar in Tadej Štruc, vodji prodajnega področja in uporabniške izkušnje strank kontrole dostopa. Z nami sta bila tudi vrhunska strokovnjaka - Samo Vehovec, vodja certificiranja in prenove sistema kontrole dostopa in Danijel Antonić, projektni vodja postopka projektiranja v podjetju ČETRTA POT.

Če želite video posnetek do webinarja, nam pišite na prodaja@cetrtapot.si in posnetek vam bomo poslali po elektronski pošti.

Vsi video posnetki naših webinarjev so na voljo v spletni učilnici Akademija. Za dostop je potrebna registracija uporabniškega računa. 

Želim več informacij o tem

Povejte naprej:

l
f
t
Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...