Video posnetek webinarja je na voljo v spletni učilnici Akademija.

Registracija ali prijava v Akademijo

Za brezhibno postavitev in delovanje sistema kontrole dostopa je ključna uigrana ekipa strokovnjakov, ki poskrbi za točen popis zahtev oziroma specifikacij, idejno zasnovo, vezalne sheme, projektiranje, implementacijo, ustrezno nastavitev programske rešitve v aplikaciji, vzdrževanje in programsko podporo. Ekipa ČETRTE POTI podpre vse korake od ideje do izvedbe najsodobnejše strojne in programske opreme sistema kontrole dostopa.  

VSEBINA WEBINARJA

  • Pomen standarda SIST EN 60839-11-1:2013 na področju kontrole dostopa in razlike med razredi po tem standardu,
  • pomen certificirane strojne opreme kontrole dostopa – krmilne enote VT-500 in čitalnikov CMX3 in CMO3 po tem standardu,
  • postopek projektiranja od popisa zahtev do končne rešitve,
  • namestitev in delovanje kontrole dostopa znotraj aplikacije KADRIS 4,
  • posebnosti, vezane na razrede po standardu oz. stopnje varnosti od 2 do 4.

Od ideje do izvedbe kontrole dostopa v luči najsodobnejših rešitev sta govorila Uroš Dragar in Tadej Štruc, vodji prodajnega področja in uporabniške izkušnje strank kontrole dostopa. Z nami sta bila tudi vrhunska strokovnjaka - Samo Vehovec, vodja certificiranja in prenove sistema kontrole dostopa in Danijel Antonić, projektni vodja postopka projektiranja v podjetju ČETRTA POT.

Želim ponudbo ali predstavitev

Stopite v stik z nami in odkrijte, kako naše rešitve učinkovito digitalizirajo poslovne procese, povezane z zaposlenimi in delovnimi mesti.

Dodatne informacije

Prodajni svetovalci smo vam na voljo vsak delovni dan na: