Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english
Webinar

[9.4.2020 WEBINAR]: KADRIS 4 - Prevozi na delo

9. april 2020 │ 10:00 - 10:45

[9.4.2020 WEBINAR]: KADRIS 4 - Prevozi na delo

Kako urediti podatke v modulu Prevozi na delo zaradi začasne ustavitve javnega potniškega prometa in zakaj je digitalizacija prevozov na delo ključna tudi za obdobje po krizi?

Zaradi izrednih razmer je javni potniški promet od 16. marca 2020 začasno ustavljen. Iz tega naslova morate vsi uporabniki informacijskega sistema KADRIS 4 v modulu Prevozi na delo urediti podatke oz. izjave tako, da izračun z javnega prevoza spremenite v kilometrino.

Vsi tisti, ki še nimate digitaliziranih prevozov na delo in pripadajočih nadomestil, pa priporočamo, da to uredite čim prej, saj vam sistem vodi evidenco in izračun nadomestila za vsakega zaposlenega posebej. S tem boste prihranili na času, na napakah in imeli celovit pregled nad stroški zaposlenih za pripravo letnih poročil in načrtovanju proračunov.

VSEBINA WEBINARJA: 

  • Predstavitev urejanja podatkov oz. izjav za obračun nadomestil od 16. marca 2020 dalje, ko je izračun prevozov na podlagi cenika relacij javnega prevoza začasno prekinjen,  
  • predstavitev vnosa izjave in pripadajočih relacij na poti, po kateri zaposleni prihaja na delo na posamezno lokacijo opravljanja dela in domov,
  • predstavitev izračuna nadomestila za prevoz za posamezno lokacijo opravljanja dela,
  • predstavitev kombinacije prevozov, ki so ob upoštevanju vnesenih izjav za delodajalca najugodnejša,
  • predstavitev koristi uporabe modula za uporabnike in vodstvo.

Kako se podatki v modulu urejajo, kako se izračuna nadomestilo za prevoz na in z dela in kakšne so koristi, ki jih podjetje pridobi z uvedbo tega modula je predstavila Mojca Hafner Jereb, produkta vodja za registracije delovnega časa v podjetju Četrta pot, d.o.o., Kranj. 

Če želite video posnetek do webinarja, nam pišite na prodaja@cetrtapot.si  in posnetek vam bomo poslali po elektronski pošti.

Želim več informacij o tem

Povejte naprej:

l
f
t

Mojca Hafner Jereb, dipl. organizatorka managementa - smer informatika, produktna vodja, strokovnjakinja in svetovalka za sodobnih IT-rešitve na področju registracije delovnega časa v podjetju Četrta pot, d.o.o., Kranj. 

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...