Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english
Webinar

[PCT WEBINAR] Digitalna evidenca PCT med zaposlenimi

19. oktober 2021│ 14:00 - 14:30

[PCT WEBINAR] Digitalna evidenca PCT med zaposlenimi

Zadnji vladni odlok določa, da morajo pogoj PCT (preboleli, cepljeni, testirani) izpolnjevati vsi zaposleni, samozaposleni in osebe, ki na kakršnikoli drugi pravni podlagi opravljajo delo pri delodajalcu.

Da boste delodajalci lahko pri preverjanju veljavnosti pogoja PCT (vključno s samotestiranjem) med zaposlenimi avtomatsko vodili tudi digitalno evidenco veljavnosti pogoja, zagotovili zaposlenim 100 % zasebnost podatkov in z (ne)dovoljevanjem registracije delovnega časa predvsem preprečili vnos okužb v poslovne prostore, smo za vas pripravili dve med seboj ločeni rešitvi:

1. Avtomatski zapis veljavnosti PCT v ID-medij preko nove mobilne aplikacije 4PCT 

2. Ročni zapis veljavnosti PCT v personalno mapo zaposlenega v sistemu KADRIS 4

Kako rešitvi delujeta, kaj potrebujete za njuni uvedbi in v čem se naša mobilna aplikacija 4PCT razlikuje od ostalih, bomo predstavili na spletnem seminarju v torek, 12. oktobra 2021, ob 14:00 uri. 

Mojca Hafner Jereb, produktna vodja za evidenco dela in Simon Posnjak, guru razvoja mobilnih aplikacij in namestnik direktorja področja Sistemi v podjetju Četrta pot., d.o.o., Kranj nas bosta vodila skozi obe rešitvi in odgovorila na vsa vprašanja.

Prijava na webinar je brezplačna. Če se dogodka ne morete udeležiti v tem terminu, nič hudega – prijavite se in posnetek vam bomo poslali po elektronski pošti.

 

Povejte naprej:

l
f
t
Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...