Pojdi na glavno vsebino
Sledite nam: l
english
Webinar

[1.9.2020 WEBINAR]: Digitalizacija redne delovne uspešnosti in nagrajevanja zaposlenih

1. september 2020 │ 13:00 - 13:45

[1.9.2020 WEBINAR]: Digitalizacija redne delovne uspešnosti in nagrajevanja zaposlenih

Informacijska tehnologija, ki podpira sodobno upravljanje redne delovne uspešnosti in nagrajevanja zaposlenih ne omogoča le preglednega postopka, ampak zagotavlja dragocene podatke, ki jih potrebujete za merjenje uspeha zaposlenih. Ti podatki dajo vpogled v kadrovsko analizo, kje obstajajo pomanjkljivosti in kako to vpliva na druge kadrovske procese, kot sta npr. zaposlovanje in izobraževanje.

Na tokratnem webinarju smo predstavili ključne prednosti sodobne IT-rešitve, ki omogoča podporo pri ocenjevanju zaposlenih po različnih kriterijih, izračun nagrade glede na dosežene ocene ter izplačilo nagrade pri plači.

VSEBINA WEBINARJA

Predstavili smo 2 načina ocenjevanja in izračuna nagrade, in sicer:

1.) za javni sektor:

  • prikaz matrik zaposlenih za ocenjevalca,
  • način vnosa ocen po kriterijih: znanje in strokovnost, kakovost in natančnost, odnos do dela in delovnih sredstev, obseg in učinkovitost dela, inovativnost,
  • priprava podatkov za izračun nagrade,
  • izračun obseg sredstev za plačilo redne delovne uspešnosti,
  • poročila in grafikone.

2.) za zasebni sektor (gospodarstvo)

  • prikaz dinamičnosti modula pri kreiranju ocenjevalnih lestvic, kriterijev, skupine kriterijev, skupin zaposlenih,
  • način kreiranja matrik za ocenjevalce,
  • vnos ocen,
  • kreiranje nagrajevanih matrik, izračun nagrade in priprava podatkov za plače,
  • poročila in grafikoni.

Uporabnost modulov oz. dodana vrednost sistema za upravljanje redne delovne uspešnosti in nagrajevanja je bila na webinarju še dodatno vidna, saj je bila prikazana uporaba aplikacije in način, kako lahko nagradimo zaposlene, ki so pri delu nadpovprečno uspešni. Dodano vrednost predstavlja tudi določitev obsega sredstev za plačilo redne delovne uspešnosti, saj se s tem izognete ročnemu izračunu le tega.

Sistem upravljanja redne delovne uspešnosti in nagrajevanja zaposlenih v spletni aplikaciji KADRIS 4 je predstavila Nataša Centa, produktna vodja produkta KADRIS 4 in strokovnjakinja za kadrovski sistem v podjetju Četrta pot.

Če želite video posnetek do webinarja, nam pišite na prodaja@cetrtapot.si  in posnetek vam bomo poslali po elektronski pošti.

Želim več informacij o tem

Povejte naprej:

l
f
t

Nataša Centa, univ. dipl. pedagoginja in prof. matematike in fizike, strokovnjakinja za digitalizacijo kadrovskih procesov s pomočjo sodobnih IT-rešitev, produktna vodja v podjetju Četrta pot, d.o.o., Kranj

Nastavitve zasebnosti

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Nujni omogočajo delovanje spletne strani. Analitični in trženjski piškotki pa izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Več ...